‘No One Will Save You’ nu te zien op Disney+

(c) Disney Plus

Voor de horrorliefhebbers is er fantastisch nieuws. Disney+ heeft een nieuwe angstaanjagende horrorfilm aan hun catalogus toegevoegd: ‘No One Will Save You’. Je zal vanavond niet meer heel rustig gaat slapen na deze film.

Het verhaal van ‘No One Will Save You’

Brynn Adams, een jonge vrouw die een teruggetrokken leven leidt, wordt op een avond plotseling verstoord door mysterieuze geluiden. Het blijkt al snel dat deze geluiden niet van deze wereld zijn: buitenaardse wezens hebben haar thuis als hun doelwit gekozen. Niet alleen brengen deze indringers een dreiging voor haar toekomst, maar ze dwingen Brynn ook om een duister verleden onder ogen te zien dat ze liever had vergeten.

Kijk hieronder de trailer van ‘No One Will Save You’.

Wat is de cast van ‘No One Will Save You’?

De plot is al spannend genoeg, maar het acteertalent in deze film minstens is nog beter. In de hoofdrol zien we Kaitlyn Dever, die we kennen van haar indrukwekkende rollen in producties zoals ‘Dopesick’ en ‘Unbelievable’. Onder regisseur Brian Duffield komt dit verhaal van spanning, mysterie en zelfontdekking helemaal tot leven.

Profiteer nu met korting op een Disney Plus abonnement

Wat komt er nog meer aan op Disney+?

Disney+ zorgt ervoor dat we de komende tijd niet zonder spannende films en series zitten. Naast ‘No One Will Save You’ kunnen fans van het griezelgenre uitkijken naar ‘Werewolf in Night in kleur’, die op 20 oktober wordt uitgebracht. En voor wie het nog niet wist: eerder deze maand heeft Disney+ ook de angstaanjagende titel ‘Haunted Mansion’ en de avontuurlijke verhalen van ‘Little Mermaid’ en ‘Pixar Elemental’ toegevoegd aan hun uitgebreide catalogus.

Wil je weten wat er allemaal nog meer te zien is op Disney Plus? Check dan hier het volledige aanbod.

Disney Plus kost 10,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 109,90 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven- of onderstaande Disney-banners.