Ook T-Mobile sluit deal met NENT voor doorgifte Viaplay

t-mobile, viaplay

Na Ziggo en KPN is T-Mobile de derde provider die Viaplay gaat aanbieden aan zijn klanten. Dit heeft de Nordic Entertainment Group (NENT), het bedrijf achter Viaplay, vandaag bekendgemaakt. 

T-Mobile gaat Viaplay vanaf 1 maart vier maanden gratis aanbieden aan nieuwe klanten die een Internet Only, Internet en TV of Alles-in-1 abonnement afsluiten. Klanten die deze al hebben krijgen de vier maanden ook gratis als zij hun contract met een jaar verlengen. Een per-order is nu te plaatsen.

Prijs

Bij T-Mobile krijg je de eerste vier (maart tot en met juni) maanden dus gratis. De vijfde maand (juli) betaal je 9,99 euro en daarna de originele prijs van 13,99 euro betalen. Uiteraard zit je nergens aan vast en kan je op elk gewenst moment opzeggen.

Volgens NENT zal Viaplay bij T-Mobile op een later tijdstip ook door bestaande klanten als losse toevoeging kunnen worden toegevoegd aan het TV en/of internetabonnent. Wanneer dit is, is niet bekend.

Aanbieding Viaplay

Viaplay is in navolging van Ziggo en KPN zelf ook met een aanbieding op de proppen gekomen om de streamingdienst in de Nederlandse markt te zetten. Het gaat om een jaarabonnement wat 99 euro kost. Dit komt neer op 8,25 euro per maand. Dit is een korting van totaal 68 euro, want de maandprijs is 13,99 euro. Na een jaar wordt het abonnement omgezet in een maandabonnement, of je zegt het op.

Een jaarabonnement op Viaplay is daarmee een stuk voordeliger dan bij KPN (147,88 euro / 12,30 euro per maand) en Ziggo (127,92 euro / 10,60 euro per maand). Bij T-Mobile is het nog niet mogelijk om een los Viaplay-abonnement af te sluiten.

De aanbieding van Viaplay is HIER te vinden en verloopt op 28 februari.