Op deze dag en tijd komen nieuwe Disney Originals beschikbaar op Disney Plus

disney plus, originals, 12 november 2019

Disney Plus is een feit in Nederland. Honderden films en duizenden afleveringen van series zijn vanaf vandaag te bekijken op de streamingsdienst. Ook toegevoegd zijn de Disney Plus Originals, zoals de veelbesproken Star Wars-serie The Mandalorian. Disney heeft nu officieel bekendgemaakt wanneer de meeste de nieuwe afleveringen van deze series aan de service worden toegevoegd.

Disney wil terug naar de oude traditionele tijden, de pre-Netflix tijden. De tijd dat iedereen met smart op een nieuwe aflevering zat te wachten en dat er vervolgens thuis, onder vrienden of op de werkplek over werd gesproken.

En zo geschiedde het, want Disney gaat nieuwe afleveringen van zijn Original series niet in een keer maar wekelijks releasen. “Vanaf 15 november gaan de meeste nieuwe afleveringen van elke serie op de vrijdagen om 21:00 (Nederlandse tijd) in première”, laat Disney weten.

Naar alle waarschijnlijkheid gaat het om The Mandalorian, High School Musical: The Musical: The Series, The World According to Jeff Goldblum, Marvel’s Hero Project, Encore!, The Imagineering Story, Pixar IRL, Disney Family Sundays en Forky Asks A Question.

Dus aanstaande vrijdag 15 november vanaf 21:00 uur kan je de tweede aflevering van de bovengenoemde series al verwachten. Een prima moment om je weekend te starten dus!

Meer weten over wat Disney Plus allemaal te bieden heeft? Bekijk hier het volledige aanbod, hier de beste films en series en zie hier alle nieuwe titels die onderweg zijn naar Disney Plus.