Pentatonix-special met kerst op Disney Plus te zien

pentatonix special, disney plus, disney+
(Image: © Disney)

Disney heeft voor de kerst een nieuwe special aangekondigd voor Disney Plus, genaamd ‘Pentatonix: ‘Around the World for the Holidays’. Wat is het en wat kunnen we precies verwachten?

Disney Plus kost 8,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 89,99 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven of onderstaande Disney-banners.

‘Pentatonix: Around the World for the Holidays’ is een  ongescripte special over de populaire Amerikaanse a-capellagroep ‘Pentatonix’. De groep, die in 2011 het levenslicht zag, bestaat uit Scott Hoying, Kirstin Maldonado, Mitch Grassi, Matthew Sallee, Kevin Olusola en manager Nico Santos.

Verhaal

Pentatonix voert een race tegen de klok, want zij worstelen met het vinden van inspiratie voor hun nieuwe album dat met kerst uit moet komen. Om het nog erger te maken sluit hun manager hen per ongeluk op in een magische postkamer…

Maar met de hulp van wat Disney-magie maken we al snel een wervelende tour rond de wereld, waarbij we vakantietradities en inspiratie ontdekken van Pentatonix-fans over de hele wereld: van Tokio tot Grenada, Ghana tot Mexico en IJsland. De reis doet de groep beseffen dat waar we ons ook bevinden, de vakanties de perfecte gelegenheid bieden om te ontdekken hoeveel we gemeen hebben en dat we in een hele kleine wereld leven.

Productie en release

‘Pentatonix: Around the World for the Holidays’ is geproduceerd door Done+Dusted, die ook de ABC-titels ‘The Disney Family Singalongs’ in 2020 en ‘The Little Mermaid Live!’ in 2019 voor hun rekening namen. Uitvoerende productie is gedaan door door Ashley Edens, David Jammy en Katy Mullan.

‘Pentatonix: Around the World for the Holidays’ heeft nog geen exacte releasedatum gekregen, maar dat zal niet lang meer duren. We weten in ieder geval dat hij rond kerst op Disney Plus zal verschijnen.

Zie hieronder een video van Pentatonix om alvast een idee te krijgen.