Peter Pan & Wendy vanaf 28 april exclusief te zien op Disney Plus

Peter Pan & Wendy
Image: ⓒ Disney

Deze maand verschijnt dan eindelijk de langverwachte live-action verfilming van Peter Pan & Wendy. Vanaf 28 april is deze te zien op streamingdienst Disney Plus.

Het verhaal Peter Pan & Wendy

Peter Pan is een bekend verhaal over een jongen die nooit ouder wordt. Het verhaal is bedacht door de Schotse schrijver J.M. Barrie en werd voor het eerst gepubliceerd in 1902. Het verhaal gaat over Peter Pan die in het magische land van Nooitgedachtland woont, waar hij samen met zijn vrienden avonturen beleeft en vecht tegen de kwaadaardige Kapitein Haak en zijn bende piraten.

Profiteer nu met korting op een Disney Plus abonnement

Peter Pan neemt op een dag de kinderen Wendy, John en Michael Darling mee naar Nooitgedachtland. Daar beleven ze samen allerlei spannende avonturen, zoals vliegen, vechten tegen piraten en ontmoetingen met feeën en zeemeerminnen. Maar Wendy en haar broers willen uiteindelijk toch graag terug naar huis, en Peter Pan moet leren om volwassen te worden en verantwoordelijkheid te nemen.

Bekijk hieronder de officiële trailer van Peter Pan & Wendy.

Het verhaal van Peter Pan is door de jaren heen vele malen verfilmd en opgevoerd, en is nog steeds populair bij jong en oud. Het personage van Peter Pan staat symbool voor de wens om jong te blijven en te ontsnappen aan de verantwoordelijkheden van volwassenheid.

Cast en regisseur

De cast bestaat uit niemand minder dan Jude Law (Captain Hook), Alexander Molony (Peter Pan), Ever Anderson (Wendy), Yara Shahidi (Tinker Bell), Alyssa Wapanatâhk (Tiger Lilly) en Joshua Pickering (John Darling). David Lowery is de regisseur van Peter Pan die ook bekend is van The Green Knight (2021), A Ghost Story (2017), Pete’s Dragon (2016) en Pioneer (2011).

Wil je weten hoe je gratis naar Disney Plus kijkt? Lees dan dit artikel.

Disney Plus kost 10,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 109,90 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven- of onderstaande Disney-banners.