Fantasyfilm Peter Pan & Wendy vanaf nu te zien op Disney Plus

Peter Pan & Wendy vanaf nu te zien op Disney Plus
Image:ⓒ Disney

In fantasiefilm Peter Pan & Wendy komen de ‘tekenhelden’ tot leven in de fysieke wereld. De film is vanaf nu te streamen op Disney Plus.

Peter Pan & Wendy het verhaal

Peter Pan en Wendy laten in fantasiefilm ‘Peter Pan & Wendy’ de tekenwereld achter zich en keren terug in de echte wereld. Opvallend aan de fantasiefilm is dat de nadruk is gelegd op Wendy Darling; eerdere verfilmingen legden juist meer de nadruk op Peter Pan. Tegelijk biedt dit wel kansen om het verhaal eens flink overhoop te gooien.

Profiteer nu met korting op een Disney Plus abonnement

Duidelijk is dat Peter Pan en Wendy Darling, samen haar broers en elfje Tinker Bell, op reis gaan naar Neverland. Een reis waarin ze oog-in-oog komen te staan met de beruchte Captain Hook. Volgens de makers een ‘avontuur dat haar leven voor altijd zal veranderen’. Voor het avontuur was ze bang de kindertijd achter zich te laten. Een perfecte combi met Peter, die weigert volwassenheid te accepteren. Hoe de film beide karakters voor het leven tekent? Daarvoor zul je de film zelf moeten beleven.

Cast Peter Pan & Wendy

Wie zie je allemaal in de film verschijnen? Peter Pan wordt gespeeld door Alexander Molony en Ever Anderson (Black Widow) staat in voor de rol van Wendy. Jude Law (Fantastic Beasts) neemt ten slotte de rol van Captain Hook op zich.

Ben je benieuwd naar Peter Pan & Wendy? Bekijk dan hieronder de officiële trailer.

Streamen via Disney Plus

Peter Pan & Wendy is vanaf heden, 28 april, te streamen op Disney Plus. Wil jij de film direct kijken, abonneer je dan zeker op de streamingdienst. Als je wilt weten hoe je in 4 simpele stappen gratis naar Disney Plus kijkt lees dan dit artikel.

Disney+ kost 10,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 109,90 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven- of onderstaande Disney-banners.