Pixar’s ‘Cars on the Road’ vanaf 8 september te zien op Disney Plus

cars on the road, disney plus, pixar, disney+

Er is weer een super leuke titel aangekondigd voor Disney Plus Day: De Disney en Pixar-serie ‘Cars on the Road’. De nieuwe avonturen van Lightning McQueen en Mater zijn vanaf donderdag 8 september te zien op Disney Plus.

Verhaal

De Disney Plus Original ‘Cars on the Road’ volgt vrienden  Lightning McQueen (stem van Owen Wilson) en zijn beste vriend Tow Mater (stem van Larry the Cable Guy) die vanuit Radiator Springs op een roadtrip gaan om de zus van Mater te ontmoeten. Hij vertelt dat zij binnenkort gaat trouwen. Maar de vraag is, spreekt Mater wel de waarheid? Waarom heeft hij nooit eerder over zijn zus vertelt?

We zullen in de serie ook nieuwe personages zien, zoals Ivy, een zeeblauwe monstertruck die optreedt in Circus Velocitas en aanhaakt tijdens de trip. Zoals elke echte reis is elke dag een nieuw avontuur met onverwachte wendingen.

Productie

‘Cars on the Road’ is geproduceerd door Pixar-producer Marc Sondheimer, die ook werkte aan onder andere ‘Coco’, ‘Piper,’ ‘Finding Dory’ en ‘The Good Dinodaur’. De in totaal 9 afleveringen zijn geregisseerd door Steve Purcell (aflevering 1, 2 en 8), Bobby Podesta (aflevering 5, 6 en 9) en Brian Fee (3, 4 en 7).

De motors van ‘Cars on the Road’ starten met ronken op donderdag 8 september.

Zie hieronder de trailer.