‘Predator’-film ‘Prey’ nu te zien op Disney Plus

prey, disney plus 1

De nieuwe en spannende ‘Predator’-film ‘Prey’ is nu op Disney Plus te bekijken. In de Verenigde Staten is de 20th Century Studios-titel op Hulu verschenen. 

Disney Plus kost 8,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 89,99 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven of onderstaande Disney-banners.

In dit artikel:

Verhaal

‘Prey’  speelt zich af in de wereld van de Comanche-indianen in de vroege jaren 1700 en vertelt het verhaal over de jonge maar zeer bekwame krijger Naru (gespeeld door Legion-actrice Amber Midthunder) die haar volk wanhopig wil beschermen tegen dreigend gevaar.

Ze achtervolgt en confronteert haar prooi, die een hoogontwikkeld buitenaards roofdier (gespeeld door Dane DiLiegro die we kennen van ‘American Horror Stories’) blijkt te zijn met een technisch geavanceerd arsenaal, wat resulteert in een wrede en angstaanjagende krachtmeting tussen de twee tegenstanders.

Trouw

De filmmakers waren vastbesloten om een ​​film te maken die een nauwkeurig beeld geeft van de Comanche-Indianen en een niveau van authenticiteit brengt dat trouw blijft aan de inheemse volkeren.

Als gevolg hiervan bevat de film een ​​Native Comanche-producent (Myers) en een cast die bijna volledig bestaat uit het talent van Natives en First Nations, waaronder Amber Midthunder (‘The Ice Road’, ‘Roswell, New Mexico’), nieuwkomer Dakota Beavers, Stormee Kipp (‘Sooyii’), Michelle Thrush (‘The Journey Home’) en Julian Black Antelope (‘Tribal’).

‘Prey’ is geregisseerd door Dan Trachtenberg (’10 Cloverfield Lane’), geproduceerd door John Davis (‘The Jungle Cruise’ en ‘The Predator’) en geschreven door Patrick Aison, die eerder ook voor ‘Kingdom’, ‘Jack Ryan’ en ‘Treadstone’ schreef.

‘Prey’ is nu te bekijken op Disney Plus!