Premier League Boxing Day 2023: Bekijk hier live de wedstrijden in Nederland

Premier League boxing day
Foto door Nathan Rogers op Unsplash

Op 26 december is het zover, dan gaat de Premier League weer van start op Boxing Day. Ontdek waar je alle wedstrijden kan livestreamen.

Boxing Day is een feestdag in het Verenigd Koninkrijk die traditioneel wordt gevierd op 26 december, de dag na kerst. Het heeft een lange geschiedenis en het is een dag vol tradities en gebruiken.

In Engeland is Boxing Day ook een populaire dag voor sport- en buitenactiviteiten, met veel wedstrijden in de Premier League die op deze dag plaatsvinden.

Premier League voetbal op boxing day

De Premier League Boxing Day is een jaarlijks evenement op 26 december in het Engelse voetbal. Het is traditioneel een dag waarop voetbalwedstrijden worden gespeeld in de Premier League. Er zullen er 7 wedstrijden gespeeld worden.

De laatste jaren staat de Premier League Boxing Day ook bekend om zijn feestelijke sfeer: soms versieren clubs hun stadions en fans dragen kostuums en hoeden met een kerstthema. De clubs organiseren ook vaak speciale evenementen en activiteiten voor de fans, zoals optredens van de kerstman en eten en drinken tijdens de feestdagen.

Boxing day livestream

In Nederland heeft Viaplay sinds seizoen 2022/2023 de rechten op alle Premier League wedstrijden. De wedstrijden zijn live te bekijken via bijvoorbeeld de app, browser en het Viaplay tv-kanaal. Chelsea vs Arsenal is in Nederland live te streamen via Viaplay. Je kan hier een abonnement op Viaplay afsluiten.

Stream Premier League op boxing day

Viaplay kost 13,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 10,49 euro per maand (25% korting bij een jaarabonnement). Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven of onderstaande Viaplay banners.

Livestream per wedstrijd