Prijs ‘Mulan’ op Disney Plus in Nederland bekendgemaakt?

mulan, disney plus, nederland

Op dezelfde dag dat Disney naar buiten bracht dat ‘Mulan’ de bioscopen zou gaan overslaan en een streamingrelease op Disney Plus zou krijgen werd duidelijk dat de film 29,99 dollar (ongeveer 25 euro) zou gaan kosten. Voor Europa, en dus ook Nederland, werd er tot nu toe in het duister getast welk bedrag voor de blockbuster neergeteld moet gaan worden. Nu lijkt er duidelijkheid te zijn.

Op social media delen verschillende Spaanse gebruikers afbeeldingen van de (premium) titelpagina van ‘Mulan’ op Disney Plus. Hierbij wordt een prijs vermeld van 21,99 euro.

disney plus, mulan, 18 ug 2020
Meerdere Spaanse gebruikers deelde bovenstaande afbeelding op social media.

De film zal als premium-film worden aangebonden en hiervoor zal een extra bedrag (bovenop je Disney Plus-abonnement) betaald moeten worden. Voor dit bedrag kan je ‘Mulan’ overigens zo vaak kijken als je wil. De film blijft beschikbaar, zolang je geabonneerd bent.

Als dit bedrag klopt betekent dit dat de film in Europa goedkoper wordt dan in de Verenigde Staten. In Australië zal ‘Mulan’ 35 Australische dollars (ongeveer 21 euro) gaan kosten, dit bedrag komt dus redelijk overeen met de gemelde prijs in Spanje.

Voor de duidelijkheid, Disney heeft nog niets bevestigd over de prijs in Nederland. We zullen dus nog even geduld moeten hebben om te weten of dit daadwerkelijk klopt.

In dit artikel:

Disney Plus-abonnement

Om ‘Mulan’ te kunnen kijken op Disney Plus heb je alleen een Disney Plus-abonnement nodig. Klik hier om je voor slechts € 6,99 per maand (op ieder moment opzegbaar) of € 69,99 per jaar (2 maanden gratis!) te abonneren op Disney Plus. Je kan hiervoor ook op onderstaande Disney banner klikken.

Beschikbaarheid

‘Mulan’ verschijnt op Disney Plus in alle landen waar de streamingdienst beschikbaar is. In landen of locaties waar de service niet beschikbaar is en waar de bioscopen open zijn, zoals in China, zal de film in de bioscoop verschijnen. In Nederland zal ‘Mulan’ dus niet op het witte doek verschijnen. Eerder verwijderde Pathé de film als uit zijn aanbod.

Extra informatie ‘Mulan’

  • Beeldkwaliteit: 4K (Ultra HD) / HDR10 / Dolby Vision
  • Audio: Dolby Atmos
  • Speelduur: 115 minuten

Plot

Geprezen filmmaker Niki Caro brengt het epische verhaal van de legendarische krijger van China tot leven in Disney’s Mulan, waarin een heldhaftige jonge vrouw uit liefde voor haar familie en haar land, alles riskeert om een ​​van de grootste krijgers te worden die China ooit heeft gekend.

Wanneer de keizer van China besluit dat één man per gezin moet dienen in het keizerlijke leger, om het land te kunnen verdedigen tegen indringers uit het Noorden, neemt Hua Mulan, de oudste dochter van een respectabele krijger, de in het geheim de plaats van haar zieke vader in.

Gemaskeerd als man, Hua Jun, wordt ze bij elke training getest en gebruikt ze haar innerlijke kracht om haar ware potentie te kunnen omarmen. Het is een epische reis die haar zal veranderen in een krijger en haar het respect zal opleveren voor een dankbare natie …en een trotse vader.

Bekijk hieronder de nieuwe trailer van ‘Mulan’, die op 17 augustus online kwam.