‘Raya and the Last Dragon’ nu te zien op Disney Plus (zo kijk je hem)

raya and the last dragon, disney plus, disney+

De nieuwste Disney-film ‘Raya And The Last Dragon’ is vanaf vandaag VIP-toegang te zien op Disney Plus. Mensen die eerdere dan de rest van de animatiefilm willen genieten dienen de komende 3 maanden 21,99 euro af te rekenen om de film te streamen. 

Raya and the Last Dragon is nu zonder extra kosten te zien op Disney Plus. Klik hier om hem direct te streamen. 

‘Raya and the Last Dragon’ speelt zich af in een land genaamd Kumandra, waar vijf verschillende clans het Land van de Draak vormen. De draken zijn echter al lang verdwenen en Kumandra is binnengevallen door een duistere sinistere kracht. Raya (stem Kelly Marie Tran) is een eenzame krijger die een zoektocht start om haar wereld te redden en is vastbesloten om de laatste draak te vinden, die volgens haar de macht heeft om Kumandra te redden.

VIP-toegang kopen

‘Raya and the Last Dragon’ kan alleen via VIP-toegang van 21,99 euro bekeken worden. Om de film via VIP-toegang te kopen heb je een actief Disney Plus-abonnement nodig. Zolang je Disney Plus-abonnement actief is kan je de film streamen.

Nog geen abonnement? Klik dan hier om je voor slechts € 8,99 per maand (op ieder moment opzegbaar) of € 89,99 per jaar (2 maanden gratis!) te abonneren op Disney Plus.

‘Raya and the Last Dragon’ is tot woensdag 5 mei te koop. Op vrijdag 4 juni verschijnt de film zonder extra kosten op Disney Plus.

Als je al een Disneyplusser bent, dan kan je onderstaande stappen doorlopen om ‘Raya and the Last Dragon’ te ontgrendelen.

  1. Log in op disneyplus.com of op je mobiel op de Disney Plus-app.
  2.  Zoek naar ‘Raya and the Last Dragon’ via de zoekfunctie of klik simpelweg hier.
  3.  Klik op ‘KOOP VIP-TOEGANG’.
  4.  Bevestig je betaling door je eerder gebruikte en opgeslagen betaalmethode te gebruiken, voeg een nieuwe betaalmethode toe of betaal via de Google Play Store of Apple’s App Store (alleen op mobiel).
  5.  Als de betaling voldaan is, zal je terugkeren naar de hoofdpagina en heb je de mogelijkheid om op ‘AFSPELEN’ te klikken. Je kan ‘Raya and the Last Dragon’ nu ook kijken via je favoriete apparaten die aan je Disney Plus-account gekoppeld zijn.
  6.  Pak je snacks en drinken, zak onderuit, doe je pootjes omhoog en geniet van de nieuwe Disney-film. Veel kijkplezier!

TIP! Kijk ‘Raya and the Last Dragon’ met meerdere personen via GroupWatch.

raya and the last dragon, disney plus, disney+

Positieve reacties

De eerste reacties en reviews van ‘Raya and the Last Dragon’ zijn zeer positief. De Tomatometer op Rotten Tomatoes staat op dit moment op 96% en op IMDb staat de film op een 8.2.

Zie hieronder de trailers van ‘Raya and the Last Dragon’.