Releasedate ‘The Kardashians’ op Disney Plus bekendgemaakt

the kardashians, disney plus

Disney heeft de releasedate van ‘The Kardashians’ op Disney Plus bekendgemaakt. De realityserie van de populaire familie is vanaf donderdag 14 april te zien op de streamingdienst. 

Disney Plus kost 8,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 89,99 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven of onderstaande Disney-banners.

In september 2020 maakte Kim Kardashian bekend dat de familie na 14 jaar stopt met de realityserie ‘Keeping Up With the Kardashians’. Er werden in totaal 20 seizoenen met 285 afleveringen gemaakt. In juni 2021 was de laatste episode te zien. Maar er is goed nieuws voor de fans, want de familie gaat op Disney Plus een vervolg geven en komt met een nieuwe serie op de proppen: ‘The Kardashians’.

Evolueren

Zowel moeder Kris (66), Kim (41), Kourtney (42), Khloé (37) zijn in de nieuwe serie te zien. Ook zullen Kendall Jenner (26) en de pas bevallen Kylie Jenner (24) hun opwachting maken. Heel veel details omtrent de ‘The Kardashians’ zijn nog niet bekendgemaakt, behalve dat we weer een inkijk krijgen in de levens van de familieleden. Wel gaf Kris eerder een tipje van de sluier. “In de nieuwe show zie je ons evolueren als een familie. Fans willen dat we zijn wie we zijn. Sinds het eerste moment zijn ze emotioneel betrokken bij onze show, net als wij. De fans zullen het geweldig vinden om te zien hoe wij onze reis voortzetten.”

De eerste aflevering van ‘The Kardashians’ is vanaf donderdag 14 april te zien op Disney Plus. Vervolgens verschijnt er elke donderdag een nieuwe aflevering.

Zie hieronder de teasers.