Releasedatum nieuwe Lion King op Disney Plus bekendgemaakt

Een van de meest gestelde vragen met betrekking tot Disney Plus is wanneer de nieuwe Lion King op Disney Plus te zien is. Ook wij krijgen hier vele vragen over. Aan die onduidelijkheid is nu een einde gekomen!

De 2019 live-action versie van The Lion King zal vanaf zaterdag 22 februari 2020 te streamen zijn op Disney Plus. De releasedatum van The Lion King lijkt te verschillen in de Disney Plus app op Android/iOS en op de desktop/pc. Er wordt 22 februari weergegeven in beiden apps en 23 februari op de desktop/pc (zie foto onder). Onduidelijk is dus nog welke van de twee data de juiste is.

In de VS, Canada, Nieuw Zeeland en Australië is The Lion King op 28 januari al te zien op de streamingsdienst.

The Lion King ging op 17 juli 2019 in Nederland in première. In twaalf dagen tijd zagen meer dan 1 miljoen bezoekers de avonturen van de leeuw Simba en co. De film versloeg uiteindelijk wereldwijd de Titanic (1997) in opbrengst: 28,2 vs 25,8 miljoen. The Lion King belandde daarmee in de top 10 van meest succesvolle titels aller tijden.

Dus voeg The Lion King direct toe aan je Kijklijst!

Meer weten over wat Disney Plus allemaal te bieden heeft? Bekijk hier het volledige aanbod, hier de beste films en series en zie hier alle nieuwe titels die onderweg zijn naar Disney Plus.