‘Rennervations’ binnenkort te zien op Disney Plus

Jeremy Renner / Rennervations
Image: ⓒ Etienne Laurent/Shutterstock

Samen met Jeremy Renner heeft Disney bekend gemaakt dat zijn serie ‘Rennervations’ binnenkort te zien is op Disney Plus.

Disney Plus kost 8,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 89,99 euro per jaar. Bij een jaarabonnement krijg je dus twee maanden gratis. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven of onderstaande Disney-banners.

Verhaal

In de serie ‘Rennervations’ volgen we de acteur Jeremy Renner en zijn passie om te investeren in gemeenschappen over de hele wereld door speciale auto’s te maken om de mensen in de gemeenschap te steunen. Achter de schermen is Jeremy Renner een bouwliefhebber en is hij zeer geïnvesteerd in de creatieve constructiecultuur die over de hele wereld bestaat en hoopt met zijn vaardigheden levens te veranderen en anderen te inspireren hetzelfde te doen.

Ongeluk

Recent is Jeremy Renner in het nieuws gekomen door een ongeluk op nieuwjaarsdag waarbij hij inwendig borstletsel heeft opgelopen. Renner is onder een voertuig terecht gekomen waarmee hij de weg sneeuwvrij probeerde te maken en is vervolgens per helikopter naar het ziekenhuis vervoerd.

Het is nog onduidelijk of het ongeluk een invloed gaat hebben op de release van Rennervations. De kans is aanwezig dat Disney wacht met het uitbrengen van de serie totdat Renner weer uit het ziekenhuis is.

Rennervations is binnenkort te zien op Disney Plus