‘Rennervations’ vanaf 12 april te zien op Disney Plus

Rennervations
Image:Ⓒ Disney

Disney heeft net bekend gemaakt dat de nieuwe serie, Rennervations, vanaf 12 april te zien zal zijn op Disney Plus.

Verhaal

In de serie ‘Rennervations’ volgen we de acteur Jeremy Renner en zijn passie om te investeren in gemeenschappen over de hele wereld door speciale auto’s te maken om de mensen in de gemeenschap te steunen. Achter de schermen is Jeremy Renner een bouwliefhebber en is hij zeer geïnvesteerd in de creatieve constructiecultuur die over de hele wereld bestaat en hoopt met zijn vaardigheden levens te veranderen en anderen te inspireren hetzelfde te doen.

Ongeluk

Recent is Jeremy Renner in het nieuws gekomen door een ongeluk op nieuwjaarsdag waarbij hij inwendig borstletsel heeft opgelopen. Renner is onder een voertuig terecht gekomen waarmee hij de weg sneeuwvrij probeerde te maken en is vervolgens per helikopter naar het ziekenhuis vervoerd.

‘Rennervations’ zal vanaf 12 april te zien zijn op Disney Plus.

Disney Plus kost 9,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 99,90 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven- of onderstaande Disney-banners.

Tijdelijk 80% korting op Disney Plus!

Er loopt momenteel een ijzersterke kortingsactie voor Disney Plus: je betaalt de eerste drie maanden slechts €1,99 per maand. Dat komt neer op een indrukwekkende korting van maar liefst 80%!

Klik hier om jouw korting te claimen

Wees er wel snel bij, want deze aanbieding is tijdelijk. De actie loopt van 6 september tot 20 september. Zowel terugkerende als nieuwe abonnees kunnen van deze actie gebruik maken.