‘Save Our Squad’ met David Beckham binnenkort op Disney Plus

save our squad, david beckham, disney plus, disney+
Image: ⓒ Disney

Binnenkort verschijnt er weer een nieuwe voetbalserie op Disney Plus, met niemand minder dan oud-voetballer David Beckham. De serie, genaamd ‘Save Our Squad’, is vanaf woensdag 9 november te zien op de streamingdienst. Wat kunnen we precies verwachten van de serie?

Disney Plus kost 8,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 89,99 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven of onderstaande Disney-banners.

Verhaal

In ‘Save Our Squad’ reist oud-voetballer David Beckham terug naar Oost-London, waar het voor hem allemaal begon bij de voetbalclub The Westward Boys.

Het huidige jongensteam daar (van onder de 14 jaar) presteert al langere tijd ondermaats en degradatie ligt op de loer. David Beckham moet het team weer terug op de rails zien te krijgen. Hij doet dit niet alleen door met de jongens te trainen en te praten, maar ze ook te volgen op school en zelfs thuis, waar hij ook familieleden van de spelers ontmoet. Het zal een reis worden met lessen die de jongens nooit meer zullen vergeten.

Zal het David uiteindelijk lukken om The Westward Boys weer aan het winnen te krijgen?

‘Save Our Squad’, die uit vier afleveringen bestaat die allemaal in een keer online komen, is een mooi verhaal over hoop, vastberadenheid, de liefde voor het spelletje en geloven dat niks onmogelijk is.

‘David’

‘Save Our Squad’ is geproduceerd door David Beckham’s eigen Studio 99, in samenwerking met productiebedrijf Twenty Twenty. De studio van de de oud-voetballer legt op dit moment de laatste hand aan ‘David’, de nieuwe documentaire over David Beckham dit binnenkort op Netflix verschijnt.

Zie hieronder de trailer van ‘Save Our Squad’, die vanaf woensdag 9 november te zien is op Disney Plus.