‘See How They Run’ vanaf nu exclusief te zien op Disney Plus

See How They Run
Image:ⓒ Disney

‘See How They Run’ is vanaf nu exclusief te zien op Disney Plus. De mysterie-komediefilm geregisseerd door Tom George en geschreven door Mark Chappell is vanaf nu te zien op de streamingdienst. 

Disney Plus kost 8,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 89,99 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven of onderstaande Disney-banners.

‘See How They Run’ het verhaal

‘See How They Run’ speelt zich af in de jaren ’50 waarin een Amerikaanse filmregisseur naar Londen vertrekt om de filmrechten van een bekend toneelstuk, The Mousetrap van Agatha Christie, te bemachtigen. Vrij kort daarna wordt de regisseur vermoord. Inspecteur Stoppard (gespeeld door Sam Rockwell) en politieagente Stalker (Saoirse Ronan) hebben de verantwoordelijke taak om de moordenaar te vinden. De twee komen in een vreemd moordonderzoek en in de glamoureuze, verderfelijke wereld van het theater terecht. Hoe dichter ze bij de moordenaar komen, hoe meer ze inzien dat ze groot gevaar lopen.

Achtergrond

Het toneelstuk The Mousetrap van Agatha Christie was tot nu toe nog niet verfilmd omdat de schrijfster in haar testament had opgenomen dat het stuk pas verfilmd mocht worden wanneer het niet meer opgevoerd werd. Het toneelstuk wordt echter nog steeds dagelijks opgevoerd in Londen in het St. Martin’s Theatre (Verenigd Koninkrijk).

De film werd voor het eerst in november 2020 door Searchlight Pictures (een Walt Disney Company) aangekondigd en in april 2021 werden de opnames afgerond.

Cast en crew

Naast bovengenoemde namen zien we ook Adrien Brody als Leo Köpernick, Ruth Wilson als Petula Spencer, Reece Shearsmith als John Woolf, Harris Dickinson als Richard Attenborough en David Oyelowo als Mervyn Cocker-Norris in See how they run verschijnen.

De film See How They Run is gemaakt door Searchlight Pictures, een studio die valt onder The Walt Disney Company.

Zie hieronder de trailer van ‘See How They Run’.

Disney Plus kost 8,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 89,99 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven of onderstaande Disney-banners. Ben je op zoek naar het volledige aanbod op Disney Plus klik dan hier.