Seizoen 1 FX-serie ‘The Bear’ vanaf 5 oktober op Disney Plus

the bear, disney plus, disney+

Disney heeft een nieuwe serie aangekondigd voor Disney Plus: ‘The Bear’. Het volledige 1e seizoen van de FX komedieserie, die in juni op Hulu in première ging, is vanaf woensdag 5 oktober te zien op de streamingdienst. 

Disney Plus kost 8,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 89,99 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven of onderstaande Disney-banners.

Verhaal

In ‘The Bear’ volgen we Carmen “Carmy” Berzatto (Jeremy Allen White). Carmy is een jonge chef uit de wereld van de fine dining, die na een hartverscheurend sterfgeval in zijn familie terug gaat naar huis (in Chicago) om de broodjeszaak van zijn familie –The Original Beef of Chicagoland– te runnen. De broodjeszaak is een totaal andere wereld dan wat hij is gewend. Tegelijkertijd moet Carmy de balans vinden tussen de verpletterende realiteit van het hebben van een klein bedrijf, zijn nogal recalcitrante keukenpersoneel en de gespannen familierelaties. Dit alles terwijl hij worstelt met de gevolgen van de zelfmoord van zijn broer.

Cast en Crew

Naast Jeremy Allen White, schitteren sterren als Ebon Moss-Bachrach (“Richard ‘Richie’ Jerimovich”), Ayo Edebiri (“Sydney Adamu”), Abby Elliott (“Natalie ‘Sugar’ Berzatto”), Lionel Boyce (“Marcus”), Liza Colón-Zayas (“Tina”), Edwin Lee Gibson (“Ebraheim”) and Matty Matheson (“Neil Fak”) in deze komedieserie.

‘The Bear’ is gemaakt door Christopher Storer (‘Ramy’, ‘Eighth Grade’), die ook uitvoerend producent is, samen met Joanna Calo (‘BoJack Horseman’, ‘Undone’), Hiro Murai (‘Atlanta’, ‘Station Eleven’) en Nate Matteson (‘Station Eleven’, ‘The Choe Show’).

Het volledige 1e seizoen van ‘The Bear’, die bestaat uit 8 afleveringen, is vanaf woensdag 5 oktober te zien op Disney Plus.

Bekijk hieronder de trailer.