Seizoen 2 ‘The Mandalorian’ vanaf 30 oktober op Disney Plus

mandalorian seizoen 2, disney plus, 2 sep 2020

Disney heeft bekendgemaakt wanneer Disneyplussers kunnen gaan genieten van het tweede seizoen van de live-action Star Wars-serie ‘Tha Mandalorian’. Mando en de schattige Baby Yoda komen vanaf vrijdag 30 oktober 2020 opnieuw in actie op Disney Plus. 

Klik hier om je voor slechts € 6,99 per maand (op ieder moment opzegbaar) of € 69,99 per jaar (2 maanden gratis!) te abonneren op Disney Plus. Je kan hiervoor ook op de onderstaande Disney-banner klikken.

(tekst gaat verder onder de afbeelding)

Van het plot van seizoen 2 is nog niets bekendgemaakt. Een trailer is er al wel (zie onder). Het lijkt het erop dat Rosario Dawson Ahsoka Tano gaat spelen. En het ziet het er naar uit dat er een rol is weggelegd voor Star Wars-veteraan Temuera Morrison, als Boba Fett or Jango Fett, het karakter dat hij speelde in Star Wars Episode II: Attack of the Clones.

In totaal telt seizoen 1 acht afleveringen. Hoeveel afleveringen seizoen 2 telt is niet bekend. Er zal vanaf 30 oktober wekelijks (op de vrijdag) een nieuwe aflevering online verschijnen.

Dus hopelijk weten we snel wie Moff Gideon is, de man die zichzelf op het einde uit de TIE Fighter bevrijdde met de the Darksaber.

We houden je op de hoogte!

Zie hieronder de trailer!