Seizoen 2 ‘The Mysterious Benedict Society’ vanaf 26 oktober op Disney Plus

the mysterious benedict society, seizoen 2, disney plus, disney+

Disney heeft de eerste trailer online gezet van het 2e seizoen van ‘The Mysterious Benedict Society’ op Disney Plus. De nieuwe avonturen over de begaafde weeskinderen zijn vanaf woensdag 26 oktober te bewonderen op de streamer.

Disney Plus kost 8,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 89,99 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven of onderstaande Disney-banners.

Verhaal

Wanneer Reynie (Mystic Inscho), Sticky (Seth Carr), Kate (Emmy DeOliveira) en Constance (Marta Kessler) ontdekken dat Mr. Benedict en Number Two zijn ontvoerd, moeten ze de raadsels en aanwijzingen bij elkaar zoeken in een gevaarlijke speurtocht van Mr. Benedict om het nieuwste plan van Curtain te dwarsbomen.

Vertrouwend op hun verstand, intellect en empathie beginnen zij aan een wereldreis door de lucht, land en zee waarbij ze hun speciale vaardigheden gebruiken om de mysteries op te lossen en hun verloren kameraden te redden. Onderweg ervaren de kinderen de groeipijnen die gepaard gaan met het deel uitmaken van hun nieuwe “gevonden familie”, terwijl ze trouw blijven aan hun unieke zelf. Al doende ontdekken ze wat echt geluk werkelijk betekent.

Disney Plus

‘The Mysterious Benedict Society’, uitvoerend geproduceerd door Halcyon Studio a Chicken Soup for the Soul Entertainment Company en 20th Television, gaat op woensdag 26 oktober met twee afleveringen in première op Disney Plus. Vervolgens zal er elke woensdag een nieuwe episode op de streamingdienst verschijnen.

Zie hieronder de nieuwe trailer van seizoen 2.

Het eerste seizoen van ‘The Mysterious Benedict Society’ is uiteraard al op Disney Plus te streamen.