Seizoen 3 ‘Violetta’ vanaf september op Disney Plus in Nederland

violetta, disney plus

Het 3e en laatste seizoen van Violetta is vanaf 25 september op Disney Plus te zien. Seizoen 1 en 2 werden al eerder op de dienst toegevoegd.

Klik hier om je voor slechts € 6,99 per maand (op ieder moment opzegbaar) of € 69,99 per jaar (2 maanden gratis!) te abonneren op Disney Plus. Je kan hiervoor ook op de onderstaande Disney-banner klikken.

(tekst gaat verder onder de afbeelding)

Violetta is een Argentijnse telenovela geproduceerd door Jorge Nisco en mede geproduceerd door Disney Channel Latijns-Amerika.

Violetta is een verlegen maar talentvol tienermeisje van 17 jaar. Ze heeft een prachtige stem, net als haar moeder Maria, een beroemde zangeres die stierf terwijl ze op tournee was. Violetta was toen vijf jaar.

Ze hoopt het geluk te vinden in Buenos Aires, de geboortestad van haar overbezorgde vader. Ze wordt, zonder dat haar vader het weet, toegelaten op een beroemde kunstacademie waar een heel nieuw leven op haar wacht. Thema’s als liefde en vriendschap staan centraal, maar ook ontdekt ze verschrikkelijke geheimen van haar eigen familie.

Het 3e en laatste seizoen van Violetta is vanaf 25 september op Disney Plus te zien.