Seizoen 33 van ‘The Simpsons’ nu te zien op Disney Plus

the simpsons, seizoen 33, disney plus
Image: ⓒ Disney

Er lijkt geen einde te komen aan het succes en de productie van ‘The Simpsons’. Seizoen 33 van de familie uit Springfield is nu te bekijken op Disney Plus. Dit brengt het totaal aantal afleveringen van de animatieserie op 730, sinds zijn debuut in december 1989. 

Disney Plus kost 8,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 89,99 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven of onderstaande Disney-banners.

Seizoen 33

Seizoen 33 werd van 26 september 2021 tot 22 mei 2022 uitgezonden op het Amerikaanse Fox. Deze nieuwe reeks bestaat, zoals de meeste seizoenen van ‘The Simpsons’, uit 22 afleveringen. De beste bekeken aflevering van seizoen 33 was aflevering 8, ‘Portrait of a Lackey on Fire’. Deze werd op 21 november 2021 uitgezonden en door 3,97 miljoen mensen bekeken.

‘The Simpsons’

The Simpsons, een animatieserie die is gericht op het gelijknamige gezin uit het stadje Springfield. Het hoofd van het gezin, Homer, is geen typische familieman. Als werknemer in een kerncentrale, doet hij zijn best om zijn gezin te leiden, maar hij wordt zelf vaak geleid wat hem vaak in benarde situaties brengt. Het gezin bestaat uit de liefdevolle, blauwharige matriarch Marge, de problematische zoon Bart, de ambitieuze dochter Lisa en baby Maggie.