Sofia the First en Agents Of SHIELD S6 nog deze maand op Disney Plus

agents of shield, sofia the first, disney plus

Disney laat aan Disneyplusser weten dat het deze maand verschillende nieuwe titels gaat toevoegen aan Disney Plus in Nederland. Tussen dit rijtje prijken twee veelgevraagde populaire series, namelijk Sofia the First en seizoen 6 van Agents of SHIELD. Hieronder is te zien wat er in maart allemaal verschijnt op de streamingservice.

The Proud Family (seizoen 2)

Op 1 maart is seizoen 2 van de Disney Channel’s The Proud Family toegevoegd aan Disney Plus.

De serie draait om een Afro-Amerikaanse familie. Centraal staat de tienerdochter van dit gezin, Penny Proud. Ze woont samen in een huis met haar vader Oscar, haar moeder Trudy, de tweeling BeBe & CeCe, en haar grootmoeder Suga Mama. De serie volgt Penny’s dagelijkse belevenissen en de soms onalledaagse situaties waar ze in belandt.

The Sandlot 2 (2005)

Wat een onbezorgde zomer moest worden voor de kids van de Sandlot, gevuld met avontuur en honkbal, wordt iets ingewikkelder wanneer een ruimteschip-op-schaal belandt in een tuin waar een bijtgrage waakhond rondloopt.

The Sandlot 2 is vanaf 6 maart te zien op Disney Plus.

The Sandlot: Heading Home (2007)

Baseball superster Tommy Santorelli (Luke Perry) zorgt voor fantastische scores op het veld, maar zijn arrogante houding wordt door zijn team minder gewaardeerd. Gelukkig krijgt Tommy een tweede kans als hij bewusteloos raakt en wakker wordt als 12-jarige op het speelveld ‘The Sandlot’. Als een hebzuchtige zakenman dreigt het speelveld te vernielen, moet Tommy kiezen tussen zichzelf of zijn vrienden in de belangrijkste wedstrijd van zijn leven…

The Sandlot: Heading Home is vanaf 6 maart te zien op de service.

Amphibia (seizoen 1)

De serie beschrijft de avonturen van een egocentrisch 13-jarig Thais-Amerikaans meisje genaamd Anne Boonchuy. Na het stelen van een mysterieuze schatkist wordt ze op magische wijze naar Amphibia gebracht, een wild moeras vol met pratende kikkers. Ze ontmoet en raakt bevriend met een avontuurlijke jonge kikker genaamd Sprig Plantar, die haar zal begeleiden om een echte held te zijn, terwijl ze de eerste ware vriendschap van haar leven ontdekt.

Amphibia is vanaf 8 maart te zien op Disney Plus.

Stargirl (2020/Disney Original/Exclusive)

Leo Borlock is een normale tiener die een goede omgang heeft met andere op de Mica High School in Arizona. De bijzondere en ukulele-spelende Stargirl Caraway, die thuisonderwijs heeft gekregen, komt naar de tiende klas op de schoool. De meeste kinderen op school schuwen haar vanwege haar uniekheid, maar Leo wordt verliefd op haar.

De film Stargirl gaat op 13 maart in première op Disney Plus.

Summer Camp/Bunk’d (seizoen 1 t/m 3)

Emma, Ravi en Zuri Ross gaan op weg naar een rustiek zomerkamp in Maine (VS), waar hun ouders elkaar ontmoetten als tieners. Samen met hun nieuwe vrienden en de angsten van het kamp, probeert het trio hun best te doen om zich te vestigen in hun spannende en uitdagende nieuwe leven in kamp Kikiwaka.

Bunk’d is vanaf 20 maart te zien op de dienst.

Sofia the First (Sofia het prinsesje)

Sofia the First is een animatieserie die tussen 2013 en 2018 werd uitgezonden op Disney Junior. De serie bestaat uit 4 seizoen die allemaal tegelijk aan de bibliotheek van Disney Plus worden toegevoegd. Daarom zullen veel kinderen enorm blij mee zijn!

Sofia, een meisje van 8, is een gewoon meisje uit het dorp. Haar leven verandert wanneer haar moeder met de koning van Toverije trouwt en ze opeens prinses wordt. Ze verhuist naar het paleis en beleeft magische avonturen in haar nieuwe leven als prinses. Ze krijgt les van Flora, Fauna en Mooiweertje, de drie goede feeën uit het verhaal van Doornroosje. De amulet dat ze van haar stiefvader cadeau krijgt beschermt haar en geeft haar later ook magische krachten.

Sofia the First is vanaf 20 maart te zien op Disney Plus.

Agents of SHIELD (seizoen 6)

Jawel! We kunnen 20 maart weer verder met kijken!  Dan wordt namelijk seizoen 6 van de populaire Marvel Serie Agents of SHIELD toegevoegd op Disney Plus.

Agents of SHIELD, die zich afspeelt in het Marvel Cinematic Universe (MCU), begint waar Marvel’s Avengers ophield. Nu het bestaan van superhelden en aliens algemeen bekend is, probeert de wereld om te gaan met deze nieuwe realiteit. Agent Phil Coulson komt weer in actie en heeft het dit keer gemunt op de mysterieuze groep The Rising Tide. Om deze onzichtbare, onbekende vijand op te sporen, heeft hij een kleine gespecialiseerde groep agenten van het wereldwijde vredeshandhaving bureau S.H.I.E.L.D. verzameld. Het team heeft een missie: nieuwe, vreemde en onbekende zaken over heel de wereld onderzoeken en het gewone beschermen tegen het ongewone.

Inmiddels zijn de opnames van seizoen 7 ook al afgerond. Dit 13 afleveringen tellende seizoen zal aankomende zomer uitgezonden worden op ABC. Onduidelijk is nog wanneer seizoen 7 op Disney Plus verschijnt.

 

Disney Insider (seizoen 1, aflevering 1)

Elke aflevering bevat een kijkje achter de schermen van verschillende projecten binnen de Walt Disney Company, waaronder themaparken, tv- en filmbedrijven. In de eerste aflevering zien we American Idol Aulani.

Disney Insider is vanaf 20 maart te zien op Disney Plus.

Be Our Chef (seizoen 1, aflevering 1)

In Be Our Chef worden gezinnen met verschillende achtergronden uitgenodigd om deel te nemen aan een door Disney geïnspireerde kookwedstrijd in het park Walt Disney World. De gezinnen krijgen de kans om een Disney Park-gerecht te maken. De lekkerste dish wordt geserveerd in Walt Disney World.

Be Our Chef is vanaf 27 maart te zien op de service.

Meer weten over wat Disney Plus allemaal te bieden heeft? Bekijk hier het volledige aanbod, hier de beste films en series en zie hier alle nieuwe titels die onderweg zijn naar Disney Plus.