‘Spies in Disguise’ vanaf oktober op Disney Plus in Nederland

disney plus, spies in disguise, disney+

Een film waar veel Disney Plus-abonnees naar uitkijken is ‘Spies in Disguise’. Voor die mensen hebben wij een leuk nieuwtje. De film, die de Nederlandse titel ‘Spionnengeheimen’ heeft gekregen is namelijk vanaf vrijdag 23 oktober te zien op Disney Plus in Nederland. 

Klik hier om je voor slechts € 6,99 per maand (op ieder moment opzegbaar) of € 69,99 per jaar (2 maanden gratis!) te abonneren op Disney Plus. Je kan hiervoor ook op de onderstaande Disney-banner klikken.

(tekst gaat verder onder de afbeelding)

‘Spies in Disguise’, met de stemmen van Will Smith en Tom Holland, werd gemaakt door de Amerikaanse animatiestudio Blue Sky (van onder andere Ice Age en Rio), die onderdeel is van 20th Century Animation. Laatstgenoemde is nu in bezit is van Disney. De film ging op 25 december 2019 in première in de Nederlandse bioscopen.

In Japan, India en Italië werd ‘Spies in Disguise’ al eerder aan Disney Plus toegevoegd. Een eerder gemaakte deal tussen 20th Century Fox en HBO zorgt er voor dat Amerikanen de film voorlopig nog niet kunnen zien op de streamingdienst.

Wel dienen wij er nog even bij te vermelden dat het onder voorbehoud is. Zeker in deze tijden zal het niet de eerste keer zijn dat er door Disney wordt geschoven met films.

Plot

Superspion Lance Sterling (stem Will Smith) en wetenschapper Walter Beckett (stem Tom Holland) zijn elkaars tegenpolen. Lance is vlot, hoffelijk en charmant. Walter is dat niet. Maar wat Walter tekort komt aan sociale vaardigheden maakt hij goed aan intelligentie en vindingrijkheid. Zo creëert Walter de gadgets die Lance gebruikt tijdens zijn missies. Maar wanneer gebeurtenissen een onverwachte wending nemen, moeten Walter en Lance plotseling op een geheel nieuwe manier op elkaar vertrouwen. Als ze niet als een team leren samenwerken, zal de hele wereld in gevaar zijn.

Bekijk hieronder de trailer van ‘Spies in Disguise’.