Staan ‘Buffy’, ‘Modern Family’ en ‘How I Met Your Mother’ binnenkort op Disney Plus?

buffy the vampire slayer, modern family, disney plus

Disney heeft een enquête rondgestuurd naar Disney Plus-abonnees om te pijlen of er interesse is in verschillende oudere (volwassen) series.

In de enquête (zie onder) wordt de vraag gesteld: ‘Hoe aannemelijk is het dat je onderstaande shows gaat bekijken?’ Er worden daaronder zes opties gegeven van populaire series:

  • Buffy The Vampire Slayer (1997-2003)
  • Firefly (2002-2003)
  • Modern Family (2009-2020)
  • How I Met Your Mother (2005-2014)
  • Black-ish (2014-2020)
  • Malcolm In The Middle (2000-2006)

(tekst gaat verder onder de afbeelding)


Alle bovengenoemde titels, waarvan Disney de licenties in handen heeft door onder andere de overname van 20th Century Studios, waren of zijn op de Nederlandse televisie te zien.

Disney lijkt hiermee gehoor te willen geven aan de kritiek dat er te weinig content voor volwassen op de dienst te vinden is en of hier daadwerkelijk voldoende animo voor is. Of en wanneer de series worden toegevoegd aan Disney Plus in Nederland is uiteraard nog niet duidelijk, maar waar rook is is vuur. Zodra wij meer weten lees je het uiteraard direct op deze website.

Zie hieronder de vraag uit de enquête die werd rondgestuurd aan Disney Plus-abonnees.

disney plus enquete

Verblijd

Als het aan Disney Plus-abonneehouders ligt worden de series liever vandaag dan morgen nog toegevoegd. Zij reageren op social media verblijd op het ‘signaal’ van Disney.