Star Wars Day op Disney Plus: 3 extra verrassingstitels

star wars biomes, disney plus, disney+

De nieuwe animatieserie ‘Star Wars: The Bad batch’ en is de grote nieuwe titel van vandaag. De serie was natuurlijk al langer aangekondigd op Disney Plus. Maar de House of Mouse verast ons op Star Wars Day met 3 onaangekondigde nieuwe toevoegingen op de service. Voor de Star Wars-fans onder ons is dit een leuk extraatje.

‘Star Wars: Biomes’

‘Star Wars: Biomes’ is een korte film van 18 minuten die je op een rustgevende manier langs iconische planeten en locaties uit de films voert. Klik hier om je reis direct te starten.

star wars biomes, disney plus, disney+

‘Star Wars: Vehicle Flythroughs’

Ga op ontdekkingstocht door de meest iconische en geliefde ruimtevaartuigen uit de Star Wars-films. Deze serie neemt je mee op reis naar de sterrenstelsels in het Star Wars-universum, hier heel ver vandaan. Klik hier om direct in te stappen!

star wars vehicle flythrough, disney plus, disney+

‘Maggie Simpson in The Force Awakens From Its Nap’

In een kinderdagverblijf ver, ver weg…maar nog steeds in Springfield, is Maggie op een epische zoektocht naar haar gestolen fopspeen. Haar avontuur brengt haar oog in oog met jonge Padawans, Sith Lords, bekende droids, rebelse uitschot en een ultieme strijd tegen de duistere kant, in deze originele korte film die het Star Wars-universum viert.

Klik hier om de 3 minuten durende Maggie-aflevering te bekijken.

Maggie Simpson in The Force Awakens From Its Nap, disney plus