Superheldin ‘Ms. Marvel’ nu te zien op Disney Plus in Nederland

ms marvel, disney plus

Er is weer een nieuwe Marvel-titel toegevoegd op Disney Plus: ‘Ms. Marvel’. De serie met Iman Vellani als Kamala Khan wordt goed ontvangen en krijgt een hoge score op Rotten Tomatoes. 

Disney Plus kost 8,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 89,99 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven of onderstaande Disney-banners.

Verhaal

‘Ms. Marvel’ van Marvel Studios draait om Kamala Khan, een Amerikaanse moslimtiener uit Jersey City. Kamala, een fervent gamer en fanatiek schrijver van fanfictie, is een enorme superheldenfan met veel verbeeldingskracht, vooral als het gaat om haar idool Carol Denvers aka Captain Marvel. Ze heeft het gevoel dat ze er op school, en soms ook thuis, niet bij hoort. Totdat ze superkrachten krijgt, net als de helden naar wie ze altijd heeft opgekeken. En het leven is natuurlijk een stuk leuker met superkrachten. Of toch niet?

Hoge score

‘Ms. Marvel’, die bestaat uit totaal 6 afleveringen, gooit hoge ogen op Rotten Tomatoes. Het lijkt er dus sterk op dat mensen wel te spreken zijn over de nieuwe Marvel-serie. Op dit moment slaat de tomatometer uit tot 95% uit 113 reviews. De publieksscore staat op 86%.

Uitzendschema

  • Aflevering 1 – 8 juni
  • Aflevering 2 – 15 juni
  • Aflevering 3 – 22 juni
  • Aflevering 4 – 29 juni
  • Aflevering 5 – 6 juli
  • Aflevering 6 – 13 juli

Bekijk hieronder de trailer van ‘Ms. Marvel’.