The Book Of Boba Fett (2021)

  book of boba fett, disney plus, disney+

  In ‘The Book of Boba Fett’, geproduceerd door Lucasfilm (Jon Favreau, Dave Filoni en Robert Rodriguez) en het vervolg op seizoen 2 van ‘The Mandalorian’, zien we de legendarische premiejager Boba Fett en huurling Fennec Shand navigeren door de onderwereld van de Melkweg. Zij keren terug naar het zand van Tatooine om hun claim op het gebied te vestigen dat ooit werd geregeerd door Jabba the Hutt en zijn misdaadsyndicaat.

  In ‘The Book of Boba Fett’ spelen Temuera Morrison en Ming-Na Wen de hoofdrol. Jon Favreau, Dave Filoni, Robert Rodriguez, Kathleen Kennedy en Colin Wilson zijn de uitvoerende producenten. Karen Gilchrist en Carrie Beck fungeren als co-executive producers, met John Bartnicki als producer en John Hampian als co-

  Titel: The Book Of Boba Fett
  Type: Live action-serie
  Genre: Actie / Avontuur
  Release: 29 december 2021
  IMDb:

  Klik hier om je voor slechts € 8,99 per maand (op ieder moment opzegbaar) of € 89,90 per jaar te abonneren op Disney Plus. Dit is uiteraard inclusief de recente uitbreiding van Disney Plus, Star. Je kan hiervoor ook op de onder of bovenstaande Disney-banner klikken.