‘The Boys’ seizoen 4 streamen in Nederland

The Boys seizoen 4 op Prime Video
Image: Ⓒ Amazon MGM Studios & Sony Pictures Television

Wil je seizoen 4 van The Boys kijken in Nederland? Wij leggen je hieronder uit hoe je deze serie hier streamt. 

The Boys keert alweer terug voor het vierde seizoen en ook dit nieuwe seizoen van de satirische superheldenserie belooft weer shockerend en grappig te worden. Al onze favoriete karakters (die nog leven) keren natuurlijk weer terug, maar er worden ook een aantal castleden uit de spin-off Gen V toegevoegd aan seizoen 4.

De serie gaat met drie afleveringen tegelijk in première, dus je krijgt meteen een flinke dosis van The Boys. De eerste drie seizoenen van de serie zijn over het algemeen erg goed ontvangen en op IMDB heeft hij dan ook een score van 8.7. Ook op Rotten Tomatoes staat de Tomatometer op 90%, dus mocht je je afvragen of de serie het kijken waard is, dan zouden wij (en veel anderen) in ieder geval zeggen van wel. 

Neem nu een proefabonnement op Amazon Prime en kijk 30 dagen gratis

Waar kijk je ‘The Boys’ seizoen 4 in Nederland?

The Boys is een serie van Amazon MGM Studios en Sony Pictures Television en wordt dus ook exclusief via Amazon’s streamingdienst, Prime Video, aangeboden in Nederland. De eerste drie seizoenen zijn na hun streamingrelease op een gegeven moment echter ook op DVD en Blu-Ray uitgekomen, dus je kan ze ook toevoegen aan je fysieke collectie. Om seizoen 4 te streamen heb je echter wel een Prime Video-abonnement (oftewel een Amazon Prime-abonnement) nodig. Hieronder vind je een link die je direct naar de pagina voor het vierde seizoen brengt.

Klik hier om The Boys te streamen op Prime Video

Wanneer verschijnt seizoen 4 van ‘The Boys’ op Prime Video?

De eerste drie afleveringen van The Boys seizoen 4 verschijnen op donderdag 13 juni op Prime Video. Vervolgens verschijnt er elke donderdag weer een nieuwe aflevering tot het seizoen is afgelopen. Onder het volgende kopje vind je de namen en releasedata van alle afleveringen.

Voor informatie over de mogelijke speelduur van de afleveringen van allerlei series kunnen we vaak terecht bij de leaker @Cryptic4KQual op Twitter (X). Deze leaker deelt vaak accurate informatie over de speelduur van verschillende series (en films) op verschillende platforms en heeft nu ook al de zogenaamde speelduur van de eerste vier afleveringen van seizoen 4 van deze serie gedeeld. Ze lijken allemaal ongeveer een uur te duren.

Releasedatum per aflevering van ‘The Boys’ seizoen 4 in Nederland

The Boys seizoen 4 is vanaf donderdag 13 juni te streamen op Prime Video en zal in totaal bestaan uit 8 afleveringen. De eerste drie afleveringen zullen tegelijkertijd op de streamingdienst verschijnen en vervolgens komt er elke week een nieuwe aflevering online te staan. Hieronder vind je het volledige releaseschema.

  • Aflevering 1 – “Department of Dirty Tricks”: Donderdag 13 juni
  • Aflevering 2 – “Life Among the Septics”: Donderdag 13 juni
  • Aflevering 3 – “We’ll Keep the Red Flag Flying”: Donderdag 13 juni
  • Aflevering 4 – “Wisdom of the Ages”: Donderdag 20 juni
  • Aflevering 5 – “Beware of the Jabberwock, My Son”: Donderdag 27 juni
  • Aflevering 6 – “Dirty Business”: Donderdag 4 juli
  • Aflevering 7 – “The Insider”: Donderdag 11 juli
  • Aflevering 8 – “Assassination Run”: Donderdag 18 juli

Wil je volledig voorbereid zijn op The Boys seizoen 4? Kijk dan niet alleen eerste de eerste drie seizoenen van deze serie, maar ook seizoen 1 van de spin-off genaamd Gen V. We zagen in de trailer voor seizoen 4 namelijk al personages uit deze spin-off terugkeren.

Neem nu een proefabonnement op Amazon Prime en kijk 30 dagen gratisVervolgens betaal je 4,99 euro per maand voor dit abonnement.