Psychologische thriller ‘The Clearing’ vanaf 24 mei te zien op Disney Plus

The Clearing vanaf 24 mei te zien op Disney Plus
Image:ⓒ Disney

Thriller-fans kunnen op 24 mei hun hart ophalen: Disney Plus lanceert op die datum thrillerserie The Clearing.

The Clearing is een thriller-serie gebaseerd op de Australische serie ‘The Family’. Het verhaal draait om een angstaanjagende sekteleider die kinderen ontvoert en adopteert, waarna ze geblondeerd worden en hen wijsmaakt dat zij hun echte moeder is. De serie wordt gekenmerkt door demonen uit het verleden, die de vrouw moet overwinnen om de ontvoering en het misbruik van kinderen te stoppen. De kinderen zijn intussen verbonden aan de sekte en voelen zich verbonden door hun haarkleur.

Profiteer nu met korting op een Disney Plus abonnement

De serie is een psychologische thriller die volgens Disney grenzen tussen verleden en heden op angstaanjagende wijze vervaagt en onder de huid kruipt. Het belooft spanning en sensatie, met de vraag of de sekteleider, gespeeld door Miranda Otto, haar banden met de demonen kan verbreken.

The Clearing het verhaal

Het verhaal van The Clearing is vergelijkbaar met de Australische serie ‘The Family’, waarop het gebaseerd is. In beide series speelt een sekteleider de hoofdrol en worden kinderen ontvoerd en geadopteerd. In The Clearing worden de kinderen geblondeerd en wordt hen verteld dat zij hun echte moeder zijn. De serie draait om de demonen uit het verleden die de vrouw moet overwinnen om de ontvoering en het misbruik van kinderen te stoppen.

The Clearing is echter meer dan alleen een verhaal over ontvoering en misbruik van kinderen. Het is een psychologische thriller die de grenzen tussen verleden en heden vervaagt en onder de huid kruipt. De serie probeert de kijker te laten ervaren hoe het is om te leven met de demonen uit het verleden en hoe die demonen de toekomst beïnvloeden.

Miranda Otto speelt de rol van sekteleider en heeft al meerdere malen bewezen een uitstekende actrice te zijn. Ze speelde onder andere in Lord of the Rings en Homeland. Haar vertolking van de sekteleider in The Clearing belooft dan ook veel goeds.

Vertroebelde tijdlijnen

De psychologische thriller graaft volgens Disney onder de huid en in de geest, en vervaagt grenzen tussen het verleden en het heden op angstaanjagende wijze. Want, zo zegt een karakter pakkend: “de waarheid ligt er tussenin.”

Kortom: spanning en sensatie gegarandeerd in de aanstaande thrillerserie. Lukt het de sekteleider, gespeeld door Miranda Otto, om haar banden met de demonen te breken? Dat is een vraag die je in de serie beantwoord zult zien.

The Clearing op Disney Plus

The Clearing is vanaf 24 mei beschikbaar op Disney Plus. Wil je alvast een eerste impressie krijgen van de serie? Kijk dan hieronder de officiële trailer van The Clearing.

Wil je alvast andere thrillers op Disney Plus ontdekken en op 24 mei direct The Clearing streamen? Abonneer je dan op de streamingdienst Disney Plus. Als je wilt weten hoe je in 4 simpele stappen gratis naar Disney Plus kijkt lees dan dit artikel.

Disney+ kost 10,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 109,90 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven- of onderstaande Disney-banners.