‘The Falcon and the Winter Soldier’ nu te zien op Disney Plus

falcon and the winter soldier, disney plus, disney+

‘WandaVision’ is nog maar net ten einde gekomen of we krijgen alweer frisse content voorgeschoteld. De nieuwe Marvel-serie ‘The Falcon and the Winter Soldier’ is vanaf vandaag in première gegaan op Disney Plus. 

‘The Falcon And The Winter Soldier’ is een gloednieuw avontuur waarin Sam Wilson (Falcon) en Bucky Barnes (Winter Soldier) na ‘Avengers: Endgame’ weer samenkomen om de strijd aan te gaan tegen onder andere een anarchistische beweging genaamd de Flag-Smashers. Hun moeizame relatie zal voor pittige uitdagingen gaan zorgen, dat kunnen we je op voorhand al vertellen.

De nieuwe Marvel-serie bestaat uit 6 afleveringen, die elke vrijdag om 08:00 uur online verschijnen.

Nieuwe Captain America

Maar de prangende vraag is natuurlijk: Wie wordt de nieuwe Captain America?

In de eindscene van Avengers: Endgame gaf Steve zijn schild aan Sam, om hem om te dopen tot de nieuwe Captain America. Maar is het wel zo simpel? Sam nam het schild namelijk niet aan en zei ‘It doesn’t feel right because this shield is yours’. Het zou natuurlijk net zo goed Bucky kunnen zijn die uiteindelijk met de eer gaat strijken. Of misschien wel beiden? In de nieuwe trailer zien we namelijk Sam het schild werpen en wordt deze gevangen door Bucky.

Sharon Carter

Ook keert er een oud bekende terug. Emily VanCamp is namelijk weer te zien in het Marvel Cinematic Universe als Sharon Carter. De SHIELD-agent zal Sam en Buck te hulp schieten. We zagen Sharon voor het laatste in ‘Civil War’ en het is onduidelijk was er sindsdien met haar gebeurd is.

Plot

In ‘The Falcon and The Winter Soldier’ van Marvel Studios schitteren Anthony Mackie als Sam Wilson alias de Falcon en Sebastian Stan als Bucky Barnes alias de Winter Soldier. Het koppel dat aan het eind van ‘Avengers: Endgame’ bij elkaar kwam, gaat samen een avontuur aan waarbij hun vaardigheden en hun geduld op de proef worden gesteld. In deze zesdelige serie, geregisseerd door Kari Skogland en geschreven door Malcolm Spellman, spelen ook Daniel Brühl als Baron Zemo, Emily VanCamp als Sharon Carter en Wyatt Russell als John Walker mee.

Kijken

Wil je ‘The Falcon and The Winter Soldier’ kijken? Klik dan hier om een abonnement op Disney Plus af te sluiten, of klik op de boven of onderstaande Disney-banner.

Ben je al een Disneyplusser? Klik dan hier om de Marvel-serie direct te streamen!

Heel veel plezier!