The Good Mothers nu te zien op Disney Plus

The Good Mothers nu te zien op Disney Plus
Image: ⓒ Disney

“The Good Mothers” is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en vertelt het leven van drie vrouwen die het aandurfden om de ‘Ndrangheta-maffia te trotseren.
De true-crime serie is vanaf 5 april te zien op Disney Plus.

Verhaal The Good Mothers

Ooit van de ‘Ndranghetta-maffia” gehoord? The Good Mothers is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en vertelt in deze zesdelige reeks het leven van drie vrouwen die het aandurfden om de ‘Ndrangheta-maffia te trotseren.

Denise, Maria Concetta en Giuseppina worden al jarenlang onderdrukt door de ‘Ndrangheta-maffia en besluiten dat het genoeg is geweest. Ze willen zichzelf en hun families bevrijden van de onderwereld en bundelen hun krachten met openbaar aanklager Anna Colace. Het trotseren van zo’n gevaarlijk imperium is echter niet gemakkelijk en de riskante strategie van de drie moedige vrouwen betekent dat ze steeds meer voor hun leven moeten vrezen.

Profiteer nu met korting op een Disney Plus abonnement

Dit waargebeurde verhaal, dat voor het eerst werd verteld in de bestseller van Alex Perry, vormt de basis van de spannende Italiaanse serie The Good Mothers. Achter de schermen werkten de scriptschrijver van The Last Kingdom (Stephen Butchard) en de regisseur van The Crown (Julian Jarrold) samen, dus we kunnen er veel van verwachten. Het resultaat van deze samenwerking werd al bevestigd doordat er na twee afleveringen al een award in de wacht werd gesleept. Op IMDb zijn de reviews ook goed met een score van boven de 8.

Bekijk hieronder de officiële trailer van The Good Mothers om een eerste indruk te krijgen.

The Good Mothers: Zesdelige reeks

Hieronder vind je een overzicht van de verschillende afleveringen.

  • Aflevering 1: In de bek van de wolf (58 min)
  • Aflevering 2: Familie en loyaliteit (61 min)
  • Aflevering 3: Een ander leven (62 min)
  • Aflevering 4: Verraad (58 min)
  • Aflevering 5: Moeders en dochters (61 min)
  • Aflevering 6: Moed (62 min)

Wil je weten hoe je gratis naar Disney Plus kijkt? Lees dan dit artikel.

Disney Plus kost 9,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 99,90 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven- of onderstaande Disney-banners.