The Making of ‘Ms. Marvel’ binnenkort te zien op Disney Plus

ms marvel, disney plus

Op woensdag 3 augustus verschijnt er een gloednieuwe aflevering van Marvel Studios ASSEMBLED op Disney Plus. De episode staat volledig in het teken van de nieuwe Marvel-serie ‘Ms. Marvel’. 

Disney Plus kost 8,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 89,99 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven of onderstaande Disney-banners.

Kijkje achter de schermen

ASSEMBLED is een reeks specials in documentairestijl op Disney Plus, waarin de totstandkoming van films en series van Marvel Studios gevolgd wordt. Zo werd er eerder een kijkje achter de schermen gegeven van onder andere ‘WandaVision’, ‘The Falcon and The Winter Soldier’, ‘Loki’, ‘Doctor Strange In The Multiverse Of Madness’ en ‘Moon Knight’. Nu is het de beurt aan de nieuwe Marvel-serie ‘Ms. Marvel’.

Kijk via de achterkant hoe Iman Vellani en haar personage Kamala Khan tot leven worden gewekt. Ook zullen er interviews voorbij komen met de cast en crew. Voor Marvel-fans zijn de afleveringen van ASSEMBLED een absolute ‘must see’.

De Assembled aflevering over ‘Ms. Marvel’ is vanaf woensdag 3 augustus te zien op Disney Plus!