‘The Old Man’ met Jeff Bridges vanaf 28 september op Disney Plus

the old man, disney plus, disney+

Binnenkort kan je op Disney Plus gaan kijken naar ‘The Old Man’. De dramaserie van FX met Jeff Bridges in de hoofdrol is vanaf woensdag 28 september te zien op de streamingdienst. 

Disney Plus kost 8,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 89,99 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven of onderstaande Disney-banners.

In dit artikel:

Verhaal

‘The Old Man’, gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Thomas Perry, gaat over Dan Chase (Jeff Bridges), die tientallen jaren geleden ontsnapte aan de CIA en sindsdien een afgezonderd bestaan leidt. Wanneer een huurmoordenaar Chase probeert uit te schakelen, leert de oude agent dat hij, om zijn toekomst veilig te stellen, vrede moet zien te sluiten met zijn verleden. De assistent-directeur voor contraspionage Harold Harper (John Lithgow) van de FBI wordt opgeroepen om Chase te vinden, vanwege zijn gecompliceerde verleden met de voortvluchtige.

Cast en crew

Naast bovengenoemde namen zien we ook Alia Shawkat, E.J. Bonilla, Gbenga Akinnagbe, Amy Brenneman, Bill Heck, Leem Lubany en Pej Vahdat in ‘The Old Man’ verschijnen.

‘The Old Man’ is van de Amerikaanse televisiezender FX (onderdeel van Disney) en is geproduceerd door 20th Television, in samenwerking met The Littlefield Company. De dramaserie verscheen eerder op streamingdienst Hulu in Amerika.

Zie hieronder de trailer van ‘The Old Man’.