‘The Old Man’ vanaf vandaag exclusief te zien op Disney Plus

Jeff Bridges als ex-CIA agent Dan Chase in the serie
(Image: © FX / Disney)

‘The Old Man’ is vanaf vandaag exclusief te zien op Disney Plus. De dramaserie met de onnavolgbare Jeff Bridges in de hoofdrol is vanaf vandaag te zien op de streamingdienst. 

Disney+ kost 10,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 109,90 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven- of onderstaande Disney-banners.

In dit artikel:

Verhaal

‘The Old Man’, gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Thomas Perry, gaat over Dan Chase (Jeff Bridges). Chase is een ex-CIA agent die op de vlucht is voor zijn duistere verleden en een afgezonderd bestaan leidt. Wanneer een huurmoordenaar Chase probeert uit te schakelen, moet de oude agent vrede zien te sluiten met zijn verleden, om zijn toekomst veilig te stellen. Chase wordt al snel benaderd door voormalig FBI-kennis Harold Harper (Lithgow), die hem een ​​ultimatum stelt om hun duistere daden geheim te houden: onmiddellijk verdwijnen en nooit meer contact opnemen met zijn familie, anders komt zijn dochter Emily in gevaar. Als gevolg hiervan wordt Chase van alle kanten opgejaagd, vooral na de uitbarsting van een 30-jarige wrok met de Afghaanse leider Faraz Hamzad.

Cast en crew

Naast bovengenoemde namen zien we ook Alia Shawkat, E.J. Bonilla, Gbenga Akinnagbe, Amy Brenneman, Bill Heck, Leem Lubany en Pej Vahdat in ‘The Old Man’ verschijnen.

‘The Old Man’ is van de Amerikaanse televisiezender FX (onderdeel van Disney) en is geproduceerd door 20th Television, in samenwerking met The Littlefield Company. De dramaserie verscheen eerder op streamingdienst Hulu in Amerika.

Zie hieronder de trailer van ‘The Old Man’.

 

Disney+ kost 10,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 109,90 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven- of onderstaande Disney-banners.