‘The Proud Family: Louder and Prouder’ seizoen 2 binnenkort op Disney Plus

The Proud Family: Louder and Prouder
Image: ⓒ Disney

Disney heeft bekend gemaakt dat het tweede seizoen van ‘The Proud Family: Louder and Prouder’ vanaf 1 februari te zien is op Disney Plus

Disney Plus kost 8,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 89,99 euro per jaar. Bij een jaarabonnement krijg je dus twee maanden gratis. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven of onderstaande Disney-banners.

In dit artikel:

Verhaal

De serie is een vervolg op de populaire ‘The Proud Family’ serie uit 2001. In ‘The Proud Family: Louder and Prouder’ volgen we de 14-jarige Penny Proud en haar familie terwijl ze zich proberen aan te passen aan de moderne tijd. De moeder van het gezin, Penny, heeft een ongelofelijk goede carrière en haar man heeft ook zijn eigen dromen. In de tussentijd probeert Penny met verschillende uitdagingen te dealen zoals een ‘woke’ buurman die denkt dat hij haar van alles kan leren, verschillende social media influencers die haar willen cancelen en de uitdagingen die komen met het opgroeien. In de serie keert ook Penny’s oma, Sugar Mama, terug die haar door deze moeilijke tijd probeert te helpen met liefde en goed advies.

Cast

In de serie spreekt Kyla Pratt (‘Dr.Dolittle 2’) de stem in van Penny Proud, Karen Malina White (‘9-1-1’) spreekt de stem in van de beste vriendin van Penny, Dijonay. Jo Marie Payton (‘Desperate Housewives’) keert terug als de stem van Sugar Mama. In de serie zijn ook de stemmen te horen van Paula Jai Parker (‘NCIS: Los Angeles’), Tommy Davidson (‘Everybody Hates Chris’) en Keke Palmer (‘Nope’).

Het tweede seizoen van ‘The Proud Family: Louder and Prouder’ is vanaf 1 februari op Disney Plus te bekijken.