‘The Rise Of Skywalker’ vanaf volgende week te zien op Disney Plus

star wars the rise of skywalker, disney plus

Disney heeft de releasedatum van Star Wars: The Rise Of Skywalker bekendgemaakt. De populaire film is vanaf 5 mei, twee maanden eerder door de coronacrisis, te zien op Disney Plus in Nederland. 

The Rise Of Skywalker, die op 18 december in première ging in de Nederlandse bioscopen, is inmiddels ook al toegevoegd in de Disney Plus app.

Klik hier om je voor slechts € 6,99 per maand (op ieder moment opzegbaar) of € 69,99 per jaar (2 maanden gratis!) te abonneren op Disney Plus en The Rise Of Skywalker direct te streamen. Je kan hiervoor ook op de onderstaande Disney-banner klikken.

(tekst gaat verder onder de afbeelding)

In dit artikel:

Dodenherdenking

In Amerika, Canada, Engeland en Ierland komt de film op 4 mei al op de dienst. Deze releasedatum is door Disney gekozen omdat 4 mei zich heeft ontwikkeld tot een fandag voor Star Wars-liefhebbers, zinspelend op ‘May the 4th/’May the Force be with you’ slogan.

Disney respecteert echter de Nederlandse dodenherdenking op 4 mei en verschuift de film daarom naar een dag later, 5 mei. The Rise Of Skywalker zal vanaf 09:00 uur in Nederland beschikbaar zijn.

Op 4 mei verschijnt in Nederland overigens wel de seizoensfinale van Star Wars: The Clone Wars op Disney Plus.

Voor de eerste keer in de geschiedenis kunnen Star Wars-fans op een plaats de volledige Star Wars saga streamen.

Star Wars: The Rise Of Skywalker

Een jaar later na de gebeurtenissen in The Last Jedi, komt de saga tot een einde. In Star Wars: The Rise of Skywalker zien wij de overlevenden van The Resistance die wederom oog in oog komt te staan met The First Order. Ondertussen bereikt het oude conflict tussen the Jedi en de Sith zijn hoogtepunt met als gevolg het definitieve einde van de Skywalker-saga.

Bekijk hieronder de trailer.

Meer weten over wat Disney Plus allemaal te bieden heeft? Bekijk hier het volledige aanbod, hier de beste films en series en zie hier alle nieuwe titels die onderweg zijn naar Disney Plus