‘The Santa Clauses’ seizoen 2 volgend jaar op Disney Plus

Image: ⓒ Disney

Disney heeft bekend gemaakt dat ‘The Santa Clauses’ een tweede seizoen krijgt en vanaf volgend jaar te zien is op Disney Plus.

Disney Plus kost 8,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 89,99 euro per jaar. Bij een jaarabonnement krijg je dus twee maanden gratis. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven of onderstaande Disney-banners.

In dit artikel:

Verhaal

In seizoen 1 van ‘The Santa Clauses’ volgen we Scott Calvin opnieuw als de kerstman. Na het zijn van de kerstman voor ruim dertig jaar heeft Scott het nog steeds erg naar zijn zin, maar de populariteit van kerstmis blijft dalen. Doordat hij zijn magie kwijtraakt vind Scott het moeilijk om bij te blijven met de vereisten van het werk als kerstman en besluit hij met pensioen te gaan.

Het is nog niet bekend wat de verhaallijn in seizoen 2 zal zijn. In de laatste aflevering van seizoen 1 liep het op de Noordpool met de vervanger van de kerstman compleet uit de hand en besefte Scott dat hij nog niet klaar was met zijn werk. Na een race tegen de tijd trok Scott weer opnieuw de beroemde jas van de kerstman aan om zijn baan terug te pakken, maar deze keer met een betere mentaliteit. Hij geeft de wereld uiteindelijk niet wat ze willen met kerst maar wat ze nodig hebben, hun favoriete herinnering van kerst.

Cast

In de serie keert Tim Allen terug als Scott Calvin/Kerstman, Elizabeth Mitchell keert terug als Carol/Ms. Claus en Elizabeth Allen-Dick en Austin Kane spelen de kinderen van Scott.

Seizoen 2 van ‘The Santa Clauses’ zal eind 2023 te zien zijn op Disney Plus.

Wil je weten wat er allemaal nog meer te zien is op Disney Plus? Check dan hier het volledige aanbod.