‘The Wonderful World Of Mickey Mouse’ binnenkort op Disney Plus

the wonderful world of mickey mouse, disney plus

Disney heeft een gloednieuwe Mickey Mouse-serie aangekondigd voor Disney Plus: ‘The Wonderful World Of Mickey Mouse’. De animatie is vanaf 18 november te streamen op de streamingdienst. 

Klik hier om je voor slechts € 6,99 per maand (op ieder moment opzegbaar) of € 69,99 per jaar (2 maanden gratis!) te abonneren op Disney Plus. Je kan hiervoor ook op de onderstaande Disney-banner klikken.

(tekst gaat verder onder de afbeelding)

In ‘The Wonderful World Of Mickey Mouse’, die bestaat uit 10 afleveringen van elk zeven minuten, zal Mickey Mouse samen met zijn beste vrienden Minnie, Donald, Daisy, Goofy en Pluto nieuwe avonturen beleven. We zullen verhalen voorgeschoteld krijgen die geïnspireerd zijn op verschillende landen uit Disneyparken. De animatie bevat daarnaast nieuwe muziek, moderne settings en de onmiskenbare klassieke Mickey Mouse-stijl, zoals we die gewend zijn.

‘The Wonderful World Of Mickey Mouse’ komt namelijk van de hand van het Disney Television Animation team, dat ook verantwoordelijk is voor de Emmy Award-winnende en razend populaire ‘Mickey Mouse’ shorts, die vanaf 2013 zijn uitgezonden op Disney Channel. De serie kent vijf seizoenen, met in totaal 96 afleveringen die al op Disney Plus te vinden zijn.

Mickey’s Verjaardag

De eerste twee shorts zullen in première gaan op Mickey’s verjaardag, op woensdag 18 november. Vervolgens zullen er elke vrijdag, startende op 27 november, twee nieuwe afleveringen verschijnen.

In de zomer van 2021 keert de serie terug met tien nieuwe afleveringen.