Tijdelijk 37% korting op drie maanden Viaplay

Viaplay Korting
©iStock

Ben je een echte sportliefhebber en kijk je daarnaast graag films en series dan kun je nu bij Viaplay 3 maanden lang profiteren van een korting van maar liefst 37%.

Profiteer via deze link meteen van deze tijdelijke actie!

Drie maanden lang aan verlaagde prijs

Door de nieuwste aanbieding van Viaplay kan je voor slechts €9,99 per maand genieten van topsport, films en series. Tijdens deze 3 maanden zal je 18 euro besparen, toch weer fijn voor je portemonnee.

Ga nu naar Viaplay

Je krijgt toegang tot een breed scala aan films en series, evenals Formule 1-races, darts, Premier League- en Bundesliga-voetbal, en nog veel meer.

Op de officiële Viaplay-website staat vermeld dat het hier om een tijdelijke aanbieding gaat. Na de drie maanden wordt je lidmaatschap automatisch omgezet naar een maandabonnement tegen de standaardprijs. Als je echter abonnee wilt blijven tegen een gereduceerd tarief, kun je kiezen voor het voordeligere jaarabonnement. Met dit jaarabonnement dalen je maandelijkse kosten van €15,99 naar €13,99, omdat je voor het volledige jaarabonnement €167,88 betaalt in plaats van €191,88.

Tijdelijke actie

Zowel bestaande maandabonnees als nieuwe klanten van de streamingdienst kunnen profiteren van deze kortingsactie. Net zoals voorgaande aanbiedingen van Viaplay, is ook deze actie echter slechts beperkt geldig. De aanbieding is beschikbaar van 7 augustus 2023 tot en met 2 oktober 2023.

Maak nu gebruik van deze tijdelijke Viaplay-aanbieding!

Voor nieuwe abonnees is het mogelijk om via de bovenstaande link direct gebruik te maken van de aanbieding. Heb je op dit moment al een maandabonnement, dan kun je dit opzeggen om te profiteren van het voordeligere tarief. Een medewerker van de streamingdienst heeft aan de redactie van Streamwijzer bevestigd dat wanneer je wacht tot de streamingtoegang verloopt na de laatste betaling, je vervolgens via de bovenstaande aanbieding de drie maanden tegen het gereduceerde tarief kunt claimen op hetzelfde account.