Tijdelijk 41% korting op 1 jaar Viaplay

Viaplay korting
© Viaplay Group

Er loopt momenteel een mooie deal bij Viaplay waardoor je 41% korting krijgt op het jaarabonnement. Zo geniet je van een jaar Viaplay voor 99 euro.

Deze tijdelijke aanbieding van 41% korting op het jaarabonnement betekent dat je een heel jaar lang van Viaplay kunt genieten tegen een gereduceerd tarief. Of je nu een fan bent van films, series of sport zoals voetbal of formule 1, Viaplay heeft voor elk wat wils. Met een breed scala aan genres en content van topkwaliteit, is er altijd iets te vinden dat je interesseert.

👉 Klik hier om meteen te profiteren van deze aanbieding

Een jaar Viaplay voor 99 euro

Deze tijdelijke aanbieding van 41% korting op een jaarabonnement betekent dat je een volledig jaar lang kunt genieten van de uitgebreide Viaplay-ervaring tegen een sterk gereduceerd tarief, namelijk 99 euro in plaats van 167,88 euro. Het enige verschil is dat je het volledige bedrag vooraf moet betalen in plaats van maandelijkse betalingen te verrichten.

Bekijk de deal op Viaplay

Films, series, sport

Wat Viaplay onderscheidt van andere streamingdiensten is de nadruk op sportcontent. Het biedt exclusieve toegang tot grote sportevenementen en competities, waaronder de Premier League, Formule 1, Premier League darts en nog veel meer. Als je een sportliefhebber bent, is Viaplay een onmisbare streamingdienst. Naast sportcontent kan je ook gewoon genieten van een heleboel films en series. Bekijk hier het volledige Viaplay aanbod.

Kortom, als je op zoek bent naar een streamingdienst met een divers aanbod aan films, series en sportevenementen, dan is Viaplay de ideale keuze. En met de huidige aanbieding van 99 euro voor jaarabonnement, is er geen beter moment om je aan te melden. Wacht niet langer en verzeker jezelf van een jaar lang entertainmentplezier met Viaplay, door vooruit te betalen en te profiteren van deze unieke aanbieding.

👉 Geniet hier van een jaar Viaplay voor 99 euro