”Tomorrow X Together: Our Lost Summer” vanaf 28 juli te zien op Disney Plus

Image: ⓒ Disney

Disney heeft bekend gemaakt dat er weer een nieuwe documentaire over een popgroep op Disney Plus gaat verschijnen.

Verhaal

In 2019 maakte TOMORROW X TOGETHER indruk door met hun debuutalbum als eerste K-popgroep de Amerikaanse Billboard 200-hitlijst te betreden. In TOMORROW X TOGETHER: OUR LOST SUMMER zien kijkers bandleden SOOBIN, YEONJUN, BEOMGYU, TAEHYUN en HUENINGKAI zich voorbereiden op hun internationale tour. Met ongekend hoge zenuwen en druk om de prestatie van hun leven te leveren, hoe zal de groep zich gedragen op enkele van ’s werelds grootste podia, waaronder Lollapalooza?

K-Pop op Disney Plus

Fans van muziekdocumentaires kunnen zich vandaag nog aanmelden voor Disney+ om direct toegang te krijgen tot SUGA: Road to D-DAY – een verhelderende kijk op het creatieve proces van BTS-ster SUGA; en j-hope IN THE BOX, een documentaire achter de schermen over de creatie van het eerste soloalbum van BTS-ster j-hope. K-popfans kunnen zich vandaag ook aanmelden bij Disney+ om BTS: PERMISSION TO DANCE ON STAGE – LA te bekijken, een exclusieve filmische 4K-concertfilm met het live optreden van BTS in het Sofi Stadium in Los Angeles in november 2021.

De nieuwe documentaire ”Tomorrow X Together: Our Lost Summer” is vanaf 28 juli te zien op Disney Plus.

Disney+ kost 10,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 109,90 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven- of onderstaande Disney-banners.