Tottenham vs Liverpool livestream 6 november 2022: Kijk hier direct live naar de Premier League wedstrijd in Nederland

Tottenham vs Arsenal livestream
Image ⓒ: Unsplash, Omri Yamin

Tottenham vs Liverpool livestream, de aftrap is op zondagavond 6 november om 18:30 uur in het Tottenham Hotspur Stadium (London). Lees hier hoe je de Premier League wedstrijd live kan bekijken in Nederland.

Tottenham vs Liverpool livestream 6 november 2022

Tottenham Hotspur vs Liverpool F.C. oftewel de Spurs tegen The Reds belooft weer een energieke wedstrijd te worden. Welke spits gaat voor de overwinning zorgen? Is dat Harry Kane voor Tottenham die dit seizoen al 10 keer het net wist te vinden of is dat Mo Salah voor The Reds die in de Premier League zijn productie omhoog probeert te schroeven? Harry Kane zal in ieder geval af moeten rekenen met Virgil van Dijk die onlangs nog Erling Haaland in de topwedstrijd tussen Manchester City en Liverpool wist af te stoppen en een dijk van een wedstrijd speelde. Kane zal er dus alles aan moeten doen om Van Dijk te slim af te kunnen zijn.

 

Mo Salah heeft in de Premier League tot nu toe nog maar 4 keer weten te scoren. Dat is in de voorgaande jaren wel anders geweest. In de Champions League doet hij het met 8 goals in ieder geval een stuk beter. Hij zal er zeker op gebrand zijn om zondagavond zijn doelpuntensaldo tijdens de kraker tussen Tottenham en Liverpool te verhogen. Gaat hem dat lukken?

Lees hier hoe je alle Premier League wedstrijden in Nederland bekijkt.

Hoe kijk ik Tottenham vs Liverpool livestream in Nederland?

In Nederland heeft Viaplay sinds seizoen 2022/2023 de rechten op alle Premier League wedstrijden. De wedstrijden zijn live te bekijken via bijvoorbeeld de app, browser en het Viaplay tv-kanaal. Tottenham vs Liverpool is in Nederland live te streamen via Viaplay. Je kan hier een abonnement op Viaplay afsluiten.

Klik hier om Tottenham vs Liverpool live te streamen via Viaplay.

Viaplay kost 13,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 10,49 euro per maand (25% korting bij een jaarabonnement). Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven of onderstaande Viaplay banners.

Wanneer speelt Tottenham vs Liverpool?

De wedstrijd tussen Tottenham Hotspur en Liverpool begint zondagavond 6 november om 18:30 uur in het Tottenham Hotspur Stadium in London. Je kan de wedstrijd live kijken via Viaplay. Je hebt daarvoor een abonnement nodig, klik hier om een abonnement op Viaplay af te sluiten.

Tottenham vs Liverpool: wat zijn de standen in de Premier League?

 

Tottenham beleeft goed seizoen onder leiding van Antonio Conte

Tottenham Hotspur staat momenteel op een zeer verdienstelijke 3e plek in de Premier League. De club staat met 13 gespeelde wedstrijden en 26 punten 5 punten onder nummer twee Arsenal maar Arsenal heeft nog wel een wedstrijd tegoed want zij hebben nog maar 12 wedstrijden gespeeld. Tottenham staat 2 punten los van nummer 4 Newcastle United die net als Tottenham al 13 wedstrijden hebben gespeeld. Nummer 5 Manchester United staat met 12 gespeelde wedstrijden 3 punten achter Tottenham dus die kunnen nog op gelijke hoogte komen.

Liverpool zeer wisselvallig

Liverpool heeft tot nu toe een zeer wisselvallig seizoen en moeten het momenteel doen met een teleurstellende 9e plek, met 16 punten uit 12 wedstrijden. In de Champions League doet Liverpool het een stuk beter. In de groepsfase verloor Liverpool alleen bij Napoli uit en eindigde door een iets minder doelsaldo achter groepswinnaar Napoli. In de Premier League is trainer Klopp en zijn team er alles aan gelegen om aansluiting te houden bij de subtop, maar ook Tottenham zal alles geven om bij nummer 3 Arsenal en koploper Manchester City in de buurt te blijven om mee te blijven strijden om de felbegeerde landstitel en uiteraard directe plaatsing voor de Champions League te bewerkstelligen.

Klik hier om Tottenham vs Liverpool live te streamen via Viaplay.