Twee nieuwe animatieseries aangekondigd voor lancering Disney Plus

disney, 101, legend
Foto: Disney.

Thunderbird Entertainment heeft twee nieuwe titels bekendgemaakt die op 12 november, op de dag van de lancering van Disney Plus, worden toegevoegd aan de bibliotheek van de streamingsdienst. Beiden series zijn alleen in enkele landen uitgebracht en hebben nooit een internationale release gekend. 

101 Dalmatiërs Street

De eerste is 101 Dalmatiërs Street. Deze animatieserie, losjes gebaseerd op de originele film uit 1961 met dezelfde titel, ging op 18 maart 2019 op Disney Channel in Engeland in première.

101 Dalmatiërs Street volgt het leven van Delilah en Doug, afstammelingen van Pongo en Perdita, en hun 99 Dalmatische pups die zelfstandig wonen in Camden Town in Londen.

Bekijk hieronder de trailer.

Legend of the Three Caballeros

Legend of the Three Caballeros is gebaseerd op de animatiefilm uit 1944 met eveneens dezelfde titel. In The Three Caballeros spelen Donald Duck, José Carioca en Panchito Pistoles de hoofdrollen. De serie ging op 1 januari 2019 in première op Disney Channel in Zuidoost-Azië.

Wanneer Donald Duck een cabana van zijn overgrootvader Clinton Coot erft in het New Quackmore Institute, samen met de Braziliaanse papegaai José Carioca en de Mexicaanse haan Panchito Gonzalez, ontdekken zij een magisch boek dat bij opening een godin met de naam Xandra bevrijdt.

Bekijk hieronder een fragment uit de serie.