Tweede seizoen van ‘A Real Bug’s Life’ op komst

A Real Bug's Life
© Disney

Disney en National Geographic hebben bekend gemaakt dat er later dit jaar een tweede seizoen van ‘A Real Bug’s Life’ komt.

Verhaal van ‘A Real Bug’s Life’

Geïnspireerd door de wereld van Disney en Pixar’s A Bug’s Life, zal het nieuwe seizoen van de genre-brekende serie een geheel nieuwe cast van insecten bevatten, waaronder de vuurvlieg, een vrijgezelle luna-mot, de baaikever en andere ongelooflijke kleine helden die op onze planeet leven.

Met behulp van de nieuwste cameratechnologie, wetenschappelijke onthullingen en een ongelooflijke soundtrack zal het publiek langs insecten kruipen, vliegen en springen en nieuwe locaties ervaren. Met nieuwe microscopische terreinen om te verkennen. Het nieuwe seizoen bouwt voort op het eerste seizoen, waarbij epische verhalen, verbijsterende feiten en nooit eerder vertoond insectengedrag worden onthuld.

Kijk ‘A Real Bug’s Life’ op Disney Plus

Afleveringen in het tweede seizoen van ‘A Real Bug’s Life’

Love in the Forest: Het is het einde van de langste zomerdag. Een jong reekalf dartelt van uitputting. Terwijl het kalf in slaap valt komt het bos tot leven en hangt er liefde in de lucht. Aan de bosrand is een eenzaam vuurvliegje op zoek naar een mannetje.

Life’s a Beach: Het strand lijkt voor ons misschien een paradijs, maar het is een meedogenloze plek voor insecten om er een thuis te vinden. Van het zand tot aan het rif, de golven en de getijden hameren 24/7 op hun huis. Tijd en tij wachten op geen insect.

Tiny Heroes Down Under: Down Under – een land vol bekende pluizige gezichten zoals kangoeroes en koala’s, maar de insecten hier zijn voor veel mensen de ergste nachtmerries. Een eucalyptusbos in het oosten van Australië zit er vol mee: trechterwebhoektanden, mierensteken… zelfs exploderende bombardeerkevers! Maar Australische insecten hebben veel meer te bieden dan horrorverhalen. Sommige zijn eigenlijk heel schattig.

Once a Pond a Time: Water is de bakermat van het leven voor allerlei verbazingwekkende kleine wezens, maar de vreemde vormveranderende eigenschappen ervan kunnen enorme gevolgen hebben. Door het jaar heen ondergaat de vijver een reeks bijna magische transformaties van ijskristal naar waterdamp. De kleine wezens die hier hun thuis vinden, hebben geweldige manieren gevonden om met het leven in deze turbulente wereld om te gaan.

A Fly on the Wall: Omringd door hordes legermieren, op jacht naar het snelst lopende insect op aarde, kruipend door modderige mangroven… dit was het dagelijkse leven voor het team van wereldberoemde wetenschappers, experts en filmmakers die de serie creëerden. Gewapend met innovatieve filmapparatuur deden ze er alles aan om de onvertelde verhalen van de meest ondergewaardeerde dieren ter wereld te onthullen: insecten!

Het tweede seizoen van ‘A Real Bug’s Life’ is later dit jaar te zien op Disney Plus.

Wil je weten wat er allemaal nog meer te zien is op Disney Plus? Check dan hier het volledige aanbod.

Disney Plus kost 10,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 109,90 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven- of onderstaande Disney-banners.