Tweede seizoen van ”Welcome to Wrexham” vanaf 13 september te zien op Disney Plus

Welcome to Wrexham
Image:Ⓒ Disney

Disney heeft net bekend gemaakt dat het tweede seizoen van de serie ”Welcome to Wrexham” vanaf 13 september te zien zal zijn op Disney Plus.

Verhaal

Rob McElhenney (“It’s Always Sunny in Philadelphia”) en Ryan Reynolds (“Deadpool”) runnen de op twee na oudste professionele voetbalclub ter wereld. “Welcome to Wrexham” is een docuserie over Wrexham, een arbeidersstad in Noord-Wales, VK, terwijl twee Hollywood-sterren de toekomst van de historische voetbalclub van de stad bepalen.

In 2020 werkten Rob en Ryan samen om de 5e rang Red Dragons te kopen in de hoop de club te veranderen in een underdog-verhaal waar de hele wereld naar zou kunnen streven. De wereld merkte het op en er is verandering op til. Na een pijnlijke uitschakeling in de play-offs blijft seizoen twee de club volgen terwijl ze vechten voor een promotie uit de National League naar de English Football League. Toegewijde medewerkers en supporters houden vast aan de droom om het team en de stad weer populair te maken, terwijl ze zich schrap zetten voor de nieuwe uitdagingen die de roem met zich meebrengt voor hun kleine gemeenschap.

Van Hollywood tot Wales, van het veld tot de kleedkamer, de frontoffice tot de pub, “Welcome to Wrexham” volgt het leiderschap van Rob en Ryan en het lot van de voetbalclub.

Cast

“Welcome to Wrexham” is uitvoerend geproduceerd door McElhenney, Reynolds, Josh Drisko, Bryan Rowland, Jeff Luini, Nicholas Frenkel, George Dewey en Andrew Fried, Alan Bloom, Dane Lillegard, Sarina Roma en Jordan Wynn van Boardwalk Pictures. De serie wordt geproduceerd door Boardwalk Pictures.

Het tweede seizoen van ”Welcome to Wrexham” zal vanaf 13 september te zien zijn op Disney Plus.

Disney Plus kost 9,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 99,90 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven- of onderstaande Disney-banners.