Tweede seizoen van ‘Star Wars: Young Jedi Adventures’ vanaf 14 augustus te zien op Disney Plus

Young Jedi Adventures
© Disney

Disney heeft bekend gemaakt dat de populaire Star Wars serie ‘Young Jedi Adventures’ vanaf 14 augustus terug is op Disney Plus met een tweede seizoen.

Verhaal van ‘Young Jedi Adventures’

De serie speelt zich 200 jaar vóór ‘The Phantom Menace’ af tijdens het High Republic-tijdperk en volgt Jedi-jongeren Kai Brightstar, Lys Solay en Nubs terwijl ze de Force bestuderen, de melkweg verkennen en burgers helpen. Buiten dit leren ze onderweg waardevolle vaardigheden die nodig zijn om Jedi te worden.

Het tweede seizoen van de serie volgt de jongelingen terwijl ze hun training voortzetten en aan nog grotere missies door het heelal beginnen. Wes Vinik, de nieuwe Padawan van Meester Zia, en zijn astromech R0-M1 helpen de jongeren deze missies te leiden. Terwijl ze hun training voortzetten en groeien in de manieren van de Force, zullen de jonge Jedi met nieuwe en oude vrienden naar nieuwe planeten reizen en tegenstanders tegenkomen zoals The Ganguls, die groeien in hun piratenrangen…

Kijk ‘Young Jedi Adventures’ op Disney Plus

Cast van ‘Young Jedi Adventures’

In de serie spelen JeCobi Swain als Kai Brightstar, Juliet Donenfeld als Lys Solay, Dee Bradley Baker als Nubs, Emma Berman als Nash Durango, Trey Murphy als Taborr/Cyrus Vuundir, Nasim Pedrad als Master Zia Zanna, Gunnar Sizemore als Wes Vinik, en Piotr Michael als Meester Yoda.

De serie wordt geproduceerd door Lucasfilm in samenwerking met Wild Canary voor Disney+. Verder wordt de serie uitvoerend geproduceerd door James Waugh, Jacqui Lopez en Josh Rimes van Lucasfilm. Michael Olson is showrunner en uitvoerend producent; Elliot M. Bour is toezichthoudend directeur en co-uitvoerend producent; en Lamont Magee adviseert de producent.

Het tweede seizoen van ‘Star Wars: Young Jedi Adventures’ is vanaf 14 augustus te zien op Disney Plus.

Wil je weten wat er allemaal nog meer te zien is op Disney Plus? Check dan hier het volledige aanbod.

Disney+ kost 10,99 euro per maand (op ieder moment opzegbaar) of 109,90 euro per jaar. Klik hier om je direct te abonneren of klik hiervoor op boven- of onderstaande Disney-banners.