Vanaf 3 november is ‘Mulan’ niet meer te ‘koop’ op Disney Plus

mulan, disney

Als je ‘Mulan’ eerder op Disney Plus wil zien dan andere, dan dien je VIP-toegang te kopen. Deze VIP-toegang is beschikbaar tot maandag 2 november (23:59 uur). Dit valt sinds vandaag te lezen op de website van Disney Plus.

‘Mulan’ wordt op 4 december toegevoegd aan de reguliere bibliotheek, dus zonder extra kosten. Dit betekent dat je vanaf 3 november tot 3 december ‘Mulan’ niet kan zien als je niet eerder VIP-toegang gekocht hebt.

In dit artikel:

Exclusief

De live-action versie van de originele animatie uit 1998 is alleen via Disney Plus te bekijken is. Je moet dus vanzelfsprekend een Disney Plus-abonnement hebben. Zolang het abonnement actief is, kan je ‘Mulan’ zo vaak kijken als je wil, op alle apparaten waar Disney Plus beschikbaar op is.

Klik hier om je voor slechts € 6,99 per maand (op ieder moment opzegbaar) of € 69,99 per jaar (2 maanden gratis!) te abonneren op Disney Plus. Je kan hiervoor ook op de onderstaande Disney-banner klikken.

Heb je al een Disney Plus-abonnement en wil je weten hoe je VIP-toegang kan kopen? Klik dan hier.

Plot

Geprezen filmmaker Niki Caro brengt het epische verhaal van de legendarische krijger van China tot leven in Disney’s Mulan, waarin een heldhaftige jonge vrouw uit liefde voor haar familie en haar land, alles riskeert om een ​​van de grootste krijgers te worden die China ooit heeft gekend.

Wanneer de keizer van China besluit dat één man per gezin moet dienen in het keizerlijke leger, om het land te kunnen verdedigen tegen indringers uit het Noorden, neemt Hua Mulan, de oudste dochter van een respectabele krijger, de in het geheim de plaats van haar zieke vader in.

Gemaskeerd als man, Hua Jun, wordt ze bij elke training getest en gebruikt ze haar innerlijke kracht om haar ware potentie te kunnen omarmen. Het is een epische reis die haar zal veranderen in een krijger en haar het respect zal opleveren voor een dankbare natie …en een trotse vader.

Bekijk hieronder de nieuwe trailer van ‘Mulan’, die op 17 augustus online kwam. Daaronder vind je de featurette.