Verschijnen deze drie series volgende maand op Disney Plus Star??

dollface disney plus nederland-

Of het om een fout gaat of niet is niet duidelijk, maar Disney promoot op dit moment via Instagram en Facebook drie nieuwe series voor volgende maand (mei) op Disney Plus Star in Nederland. Het gaat om de Fox-series ‘New Girl’ en ‘War Of The Worlds’ en Hulu’s ‘Dollface’.

UPDATE 13-04-2021:

‘New Girl’ en ‘War Of The Worlds’ verschijnen inderdaad in mei op Disney Plus Star. Disney promoot de drie titels actief op Facebook.

Een oplettende volger attendeerde ons op de advertentie, die met het officiële Disney Plus-account is gedaan en maakte hier een screenshot van (zie onder). Wij hebben nog niet eerder gezien dat Disney al zo vroeg in de maand titels aankondigt voor de volgende maand.

Alle drie de titels zijn dus nog niet officieel door Disney aangekondigd en we zullen daarom even moeten afwachten.

Hieronder vind je meer informatie over de series.

UPDATE 31-04-2021:

‘Dollface’ zal in mei niet op Disney Plus verschijnen.

‘New Girl’ (2011-2018 / Fox)

‘New Girl’ is een comedyserie met een vriendencast met een moderne kijk op vriendschap. Nadat Jess Day (Zooey Deschanel) en haar vriend op een nare manier uit elkaar gaan, gaat ze op zoek naar een nieuwe woning en ze vindt online een fantastische loft, maar daar wonen drie vrijgezelle jongens die ze nog nooit heeft ontmoet.

Nick (Jake Johnson) is de meest nuchtere van het stel, maar hij is ook een beetje ongeïnspireerd. Hij is gestopt met zijn rechtenstudie en is nu barman. Schmidt (Max Greenfield) is a een jonge snelle carrièreman, die nogal trots is op zijn buikspieren. Winston (Lamorne Morris) is een strijdlustige sportman die geen idee heeft wat hij wil doen nu zijn sportcarrière ten einde is. De groep wordt compleet gemaakt met het model Cece (Hannah Simone), de beste vriendin van Jess, die ze al bijna haar hele leven kent.

Het vijftal beseft dat ze elkaar meer nodig hebben dan ze hadden gedacht en uiteindelijk vormen ze een hecht gezin dat een beetje gestoord is, maar eigenlijk toch heel goed samengaat.

Volgens de advertentie zou ‘New Girl’, dat 7 seizoenen kent, vanaf 14 mei te zien zijn op Disney Plus.

new girl disney plus

‘Dollface’ (2019-heden / Hulu Original)

‘Dollface’ volgt Jules Wiley (Kat Dennings / ‘WandaVision’), een jonge vrouw die na te zijn gedumpt door haar oude vriend, moet omgaan met haar eigen verbeeldingskracht om letterlijk en figuurlijk opnieuw de wereld van vrouwen te betreden en de vrouwelijke vriendschappen die ze achterliet, nieuw leven in te blazen. Brenda Song (‘Station 19’ / ‘Amphibia’) en Shay Mitchell (‘Pretty Little Liars’) zijn ook in de serie te zien.

Bij ‘Dollface’ wordt geen datum in de advertentie vermeld, maar de serie zou ook voor mei op de agenda staan.

dollface disney plus nederland

‘War Of The Worlds’ (2019-heden / Fox)

Slechts enkele dagen nadat astronomen intelligent buitenaards leven detecteren, wordt de mensheid bijna compleet uitgeroeid door een verwoestende aanval. Slechts enkele overlevenden blijven achter in een griezelige verlaten wereld. Terwijl buitenaardse wezens jacht maken op de overlevenden, komen we achter de brandende vragen: wie zijn deze aanvallers en waarom zijn ze uit op onze vernietiging?

War of The Worlds is een verhaal van gewone mensen in buitengewone omstandigheden. Je komt erachter dat de alien-aanval niet een willekeurige was… Geen eenmalige roekeloze aanval, de zaden voor een groter plan worden direct onder onze neus gepland.

War of the Worlds is een sci-fi/drama-serie, geschreven en gemaakt door de BAFTA-prijswinnaar Howard Overman (Misfits, Crazyhead, Merlin) die zich afspeelt in het hedendaagse Europa, en is gebaseerd op het tijdloze verhaal van H.G. Wells. Het wordt geproduceerd door Johnny Capps, Julian Murphy en Howard Overman via hun bedrijf, Urban Myth Films.

Seizoen 1 is volgens de advertentie vanaf 14 mei te zien op Disney Plus. Het tweede seizoen zou op 21 mei op de service verschijnen.

war of the lords disney plus