Viaplay komt met 3 extra onboardkanalen en ‘F1 Shakedown’

viaplay, studio, 16-12

Viaplay heeft vandaag meer details onthult omtrent de Formule 1-uitzendingen. Zo zullen er drie extra onboardkanalen beschikbaar zijn van enkele coureurs. Ook komt de nieuwe streamingdienst met een nieuw vrijdagavondprogramma: ‘F1 Shakedown’.

Live meekijken met Max

Viaplay heeft naast de reguliere beelden van alle trainingen, kwalificaties en races nog veel meer in petto voor haar abonnees. Zo zullen er naast de bekende streams met de pitlane-beelden, de gemengde onboards en de driver-tracker, ook drie geselecteerde onboard streams beschikbaar zijn tijdens elke vrije training, kwalificatie en race.

Ieder weekend kan de kijker elke seconde van Max Verstappen en Valtteri Bottas zien op een aparte Viaplay-stream. Daarnaast is er per Grand Prix nog een derde onboard stream beschikbaar. Komend weekend in Bahrein is Lewis Hamilton op de derde onboard stream te zien. Bij zowel de onboard van Verstappen, de pitlane-beelden als de live timing is tevens het Nederlandse commentaar te horen van Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk.

Viaplay heeft op dit moment een nieuwe tijdelijke actie lopen. Tot 1 augustus betaal je namelijk maar 9,99 euro per maand. Vanaf 1 augustus ga je dan pas het reguliere bedrag van 13,99 euro per maand betalen. Je kan op elk gewenst moment opzeggen. Klik HIER om naar de aanbieding te gaan op de Viaplay website of klik op onderstaande banner.

viaplay banner maart 2022-

Extra Formule 1-programma’s

Naast de uitgebreide studioprogrammering op zaterdag en zondag rondom de kwalificatie en de race, worden de kijkers tijdens de Grand Prix-weekenden ook op vrijdag en maandag getrakteerd op Formule 1-content van Viaplay. Op vrijdag verzamelen de Viaplay-analisten zich samen met experts uit de autosportwereld rond de tafel voor het previewprogramma ‘F1 Shakedown’. Na de veelbewogen raceweekenden blikt Amber Brantsen op maandag met speciale gasten terug op alle actie op en naast de baan in het praatprogramma  ‘F1 Track Talk’.

‘F1 Shakedown’ begint aanstaande vrijdag 18 maart om 17:10 uur. ‘F1 Track Talk’ zie je maandag 21 maart om 14:55 uur. Uiteraard zijn alle programma later terug te bekijken op Viaplay.